· · Коментара: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

ДИВА поново ОБЈАСНИЛА и ОТКАЗАЛА све наступе (ФОТО)

Јелена Карлеуша одлучила је да учини све како би сачувала своју породицу, али и верне обожаватеље због претње новим таласом корона вируса

1593521099_karleusa.JPG

Једна од највећих балканских звезда, Јелена Карлеуша још једном је показала да је одговорна, пре свега према себи и својој породици, а онда и према својим обожаватељима.

Подршку пружила и Новом Пазару, који је ново жариште корона вируса

Наиме, иако је имала заказане бројне распродате наступе за предстојеће викенде, синоћ је званично објавила да ће сви наступи бити отказани.

Прочитајте још: "Праштај...": Александар Радојичић се ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА опростио од пријатеља (ФОТО)


Фото: ScreenshotInstagram/karleusastar

- Драги моји, упркос огромном интересовању и увелико распродатим концертима, одлучила сам да је ипак најбоље за моју публику и мене да одложим све заказане термине до тренутка када сви будемо могли безбедно да уживамо у мојим песмама и најбољем проводу. Верујем да ће то бити врло брзо - навела је Дива на свом званичном Instagram налогу.

Прочитајте још: Милица Павловић шокирала изјавом: Открила колико дуго НИЈЕ имала мушкарца

Осим тога, Јелена Карлеуша показала је саосећање и са грађанима Новог Пазара и околине, који су једно од највећих жаришта корона вируса у Србији тренутно. Она и њена породица тим поводом донирали су и новчана средства за набавку репсиратора у првом удару овог вируса и најавила да ће дати све од себе да донира и нова средства уа Нови Пазар.


Фото: ScreenshotInstagram/karleusastar

Надамо се да ће овакав пример подстаћи и друге познате личности да одустану од наступа и допринесу спречавању корона вируса.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.