· · Коментара: 0
ШОК

НИКАДА НИЈЕ ПРИЧАЛА О ОВОМЕ: Драгана Мирковић пре Тонија тајно се удала за овог ПОЗНАТОГ мушкарца

Драгана Мирковић већ пуних 20 година ужива у браку са Тонијем Бјелићем са којим има сина и ћерку.

dragana-mirkovic.jpg
Фото: Атаимагес

Популарна певачица, никада није волела да прича о свом пиватном животу, те тако никада није откривала ни шта се у њеном животу дешавало пре брака са Бијелићем.

Прочитајте још: Дарко Лазић открио дијету уз помоћ које је смршао 60 КИЛОГРАМА

Драгана је пре него што је упознала Тонија била у вези са менаџером Зораном Башановићем, који је први пут јавно причао о вези са певачицом и открио да су се њих двоје тајно венчали:

- Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка венчања на далеким дестинацијама и острвима где људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја венчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то венчање није нигде заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно венчање о којем се причало, сад више није – обелоданио је Башановић и додао да са Драганом није остао у контакту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ох, хаппy даy! ❤

А пост схаред бy Драгана Мирковић (@драгана_мирковиц) он

Иначе, Зоран је пре везе са Драганом био у краткој романси са њеном колегиницом Миром Шкорић. Домаћи медији писали су да је Зоран, наводно, оставио Шкорићеву због Драгане, а када се Мира 2014. године појавила на његовој слави поручили су јавности да су у добрим односима.

Прочитајте још: Иван Милинковић открио због чега се некад осетио као СТРАНАЦ и представио НОВУ ПЕСМУ (ВИДЕО)

Зоран Башановић од 2010. године у браку је са једном Новосађаном са којом има ћерку.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.