· · Коментара: 0
ЛЕТЊА МОДА

БЕРМУДЕ могу бити елегантне, ако их носите на ПРАВИ НАЧИН

У многим земљама са бермудама до колена може да се уђе у све институције, али морате их ускладити на посебан начин.

1593419563_bermud.png
Фото: Депозитфото

Осим сим класичних одела, која се састоје од сакоа и панталона, као и костима (блејзер и сукња), и бермуде и шортсеви су сада добили свој пар.

Прочитајте још: БАКИН ШТРИКЕРАЈ ће овог лета вредети као суво злато, ево и за шта ће вам требати

Тако искомплетирани, нису више искључиво одевна комбинација за поподневне кафе са пријатељима, боравак у природи или на плажи, већ и за "озбиљније догађаје", какав је одлазак на посао.

Када су упарени са елегантним сакоима и допуњени високим потпетицама, шортсеви могу да буду добар избор и за вечерњи излазак.

Подразумева се, ово важи за младе девојке, и то витке.

Бермуде пружају више могућности од шорцева.

Бермуде, углавном дужине мало изнад колена, пружају знатно више могућности (чак и када је реч о бициклистичким, које не морају нужно да делују спортски ако се носе уз моћан блејзер). Померају старосну границу, па могу да их одену и жене средњих година и још употпуне модним детаљима попут шешира.

Прочитајте још: Пронађите идеалан модел ФАРМЕРКИ, који идеално пристаје уз вашу ФИГУРУ

Дизајнери су показали све могућности комбинације сако-бермуде, а на вама је да изаберете - желите ли комплет од џинса, карираног материјала, светлуцавог, у пепито дезену... Све зависи од тога где намеравате да се у њему појавите.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.