· · Коментара: 0
ТРИКОВИ

ВРЛО ЛАКО! Ево како да спакујете огроман ЧАРШАВ за само 30 СЕКУНДИ (ВИДЕО)

Кристина на ТикТоку дели савете како правилно и брзо обавити посао

pjimage--4-.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТок / кристиналбурн

Корисница ТикТока Кристина Л. Бурн на свом профилу на овој мрежи објављује видее у којима показује разне трикове који нам могу користити у домаћинству.

Прочитајте још: КОМАД намештаја који тера непожељне ГОСТЕ и привлачи БОГАТСТВО

Тачније, она на свом профилу дели савете како правило и брзо обавити посао, а како каже, потребни су вам само сто и мало стрпљења.

Њен последњи видео показује како за 30 секунди спаковати навлаку за душек.

Прочитајте још: Да ли сте знали да на ХЕЛАНКЕ и МАЈИЦУ ЗА ТРЕНИНГ не смете стављати ОМЕКШИВАЧ током прања?

Навлаку за душек ставите на сто тако да ластиш буде окренут на горе. Ухватите два доња краја и спојите их са горња два. Затим вратите платно на сто тако да ластиш буде окренут на унутра, правећи квадратни облик. Узмите део где се налазе углови и преклопите га према унутра, али само на пола. Доњу половину ћете преклопити преко горње половине.

Прочитајте још: ТЕПИХ се купује исто као ауто, ево и ЗАШТО

Требалo бисте имати једну дугачку траку, тако да можете савити десни крај према унутра, пре него што преклопите леву. Крајеви ће се мало преклапати, али ипак ћете имати уредан прегиб. И на крају, преклопите платно још на пола. Кристина Бурн напомиње да „није савршено, али делује.“

@kristinalburn

How to fold a fitted sheet. Way easier than it seems! What household task do you want to see next? ##tiktokdiy ##laundryhack

♬ original sound - kristinalburn

Како би вам било јасније, погледајте видео. 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.