· · Коментара: 2
ШАМАН

Главне земље ће напустити ЕУ, нова коалиција се јавља на истоку, а ево ШТА ЧЕКА СРБИЈУ

Руски шаман Јарослав Казимиров је уверен да је ово кључна година у којој ће се око Русије створити нова коалиција која ће спречити глобалну промену света којој Америка стреми.

Depositphotos_219378284_s-2019-5e981a04b6be0.jpg
Фото: Депозит

У наредној години наставиће се миграција људи из ратом захваћених подручја, у тражењу нове постојбине. Европа неће моћи да затвори своје границе пред новом најездом унесрећених, предвиђа шаман Јарослав Казимиров.

Прочитаје још: Научници предвиђају да ћемо ПУТОВАТИ КРОЗ ВРЕМЕ: Ево и на који начин

Фото: архива Новости
Казимиров је оптимиста

Казимиров верује да ће Русија спречити глобалну промену света којој Америка стреми. Створиће моћну коалицију са више земаља, коју ће предводити. Ова унија ће постати главна војна и политичка сила. Русија ће, захваљујући новим савезима, трговинским и политичким везама, стећи велики утицај на светску заједницу.

Европска унија се полако, али сигурно распада.

У годишњем предвиђању за ову, 2020. годину, шаман је убеђен да ће главне ће земље напустити Европску унију, која ће се полако распадати. То значи да ће се ојачати положај Русије на светском тржишту, а коалиције у ЕУ ослабити.

Прочитајте још: "Смак света ће почети 2021, Христ ће сићи на земљу, а све ће се десити након ЗАРАЗЕ"

Казимиров мисли да ће бити еколошких катастрофа, нестати многе врсте, да ће сиромашни сиромашити, а богати се и даље богатити.  Он је убеђен и да ће бити  много глади, коју ће изазвати богати.

- Смишљено изазвана глад милиона у земљама „трећег света“, локални ратови, тобож због људских права мањина, а у ствари због ресурса, богатстава и стварања малих наркодржава - каже Казимиров.

Прочитајте још: Шта нас чека после короне? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице?!

Србију, међутим, чека добра година:

  • Богат пољопривредни принос.
  • Одлив стручног кадра из земље биће мањи.
  • Биће повећања плата и пензија. Обећања ће за многе бити остварена.
  • Млади таленти ће добити признања на међународној сцени из области науке и уметности.
  • Биће усвојене промене закона које се тичу здравства. На радост народа.
Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.