· · Коментара: 0
ПЛАНЕТЕ

Крај! РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР се завршио, али долази нам нешто ДРУГО и трајаће до 26.ЈУЛА

Тема који изазива проблеме и узрок свих неспоразума! Да ли заиста постоји светла линија у нашем животу? Или се прерано радовати?

1594884228_couple-2585328_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Издахните! Други ретроградни Меркур 2020. године завршио се 12. јула. Имамо предах од неколико месеци пре почетка трећег штетног периода, што ће се догодити тек 13. октобра.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Шта се десило?
Овај ретроградни Меркур прошао је у емотивном знаку Рака, а може вам се чинити да сте прошли кроз подморницу у односу на своја осећања. Сви смо прво радили, а тек онда размишљали. Једном када Меркур заврши транзит кроз знак Рака, осец́ај носталгије почеће мало да бледи.

Страх од неспоразума, неуспеха на путовањима и других мањих невоља несумњиво престаје лагано. Међутим, астролози упозоравају: још није време да се потпуно опустите. Овај ретроградни Меркур прошао је у емотивном знаку Рака, а може вам се чинити да сте прошли кроз подморницу у односу на своја осећања. Сви смо прво радили, а тек онда размишљали. Једном када Меркур заврши транзит кроз знак Рака, осећај носталгије почеће мало да бледи.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ хороскопска знака ће се заљубити овог ЛЕТА, а један ће се РАЗВЕСТИ због нове ВЕЗЕ

Вреди подсетити: након завршетка таквог циклуса, увек долази ехо период, који астролози називају „ретроградна сенка“ или „ретроградно помрачење“. И трајаће до 26. јула. За то време, комуникације се поново постепено успостављају. Али ово је још увек мало уздрмано, јер се Меркур још увек не креће истом брзином као и обично. Будите опрезни!

До краја месеца још увек се можемо суочити са споровима и неразумевањем!

Најчешће нас бивше љубави и пријатељи на неки начин почињу прогањати. Останите отворени за помирење с прошлошћу. То не значи да ћете се сигурно вратити старој љубави, али опростите старо негодовање, ово је сјајан тренутак. Размишљање и одлучивање остаће више емоционално него логично. Али ово је добро! Сада је време да будете искрени према својим осећањима. Меркур више није ту да вас омета у комуникацијским вештинама или умањује значење ваших речи. Искористите овај пут да наглас кажете све што сте се задржали током ретроградног кретања Меркура.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.