· · Коментара: 1
ШКОЛА

Мама из Србије ИЗБАЧЕНА ИЗ ВИБЕР ГРУПЕ након што је упутила ПОРУКУ осталима: Сада добија ПОДРШКУ(ФОТО)

Чарке нису редак случај у овим разговорима

Depositphotos_75407979_s-2019.jpg

Родитељи деце која иду у вртић или школу тешко да могу да буду ван популарних вибер група у којима се договарају са осталим корисницима о поклонима за васпитачице или учитељице. Чарке нису редак случај у овим разговорима ако се неко од родитеља одступи од остатка групе, а једна мама је због своје изјаве недавно избачена из групе.

Прочитајте још: Мајка одлучила да више НИКАД не остави ћерку (7) ТЕТКИ на чување након онога ШТО СЕ ДЕСИЛО У КУХИЊИ

Написала је: "Драге маме, пошто ми не волимо те куповине поклона васпитачицама/учитељицама и мислимо да је много вредније и смисленије да дете нешто само направи својој васпитачици за успомену, тако ћемо и урадити. Хвала вам свима."

 

Ова реченица није се допала осталим мајкама из групе, па су решиле да је без објашњења избаце из ње. Већину родитеља ова врста комуникације замара и најрадије би остали ван ње, али пошто је васпитачицама и учитељицама лакше да на овај начин разговарају са свима, него да појединачно јављају новости, родитељи тешко да могу да буду изван вибер група. Осим ако вас не избаце.

Прочитајте још: Исповест баке Милене расплакала Србију: Све у животу сам дала деци, а ево како ми враћају

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.