· · Коментара: 0
ПРЕЉУБА

Знате ли када мушкарци највише уживају у сексу? Дајемо вам ОДГОВОР на то питање

Мушкарци су најбољи у сексу са 29 година, а већ наредног лета почињу да брину о "пивском стомаку"

Depositphotos_35251523_xl-2015.jpg
Најзгодинији су са сребром у коси Фото: Депозитфото

Британски "Дејли мејл" је отишао корак даље и открио још неке занимљивости о јачем полу.

Прочитајте још: Шта ви мислите? Што је списак пријатеља краћи, то је особа срећнија

Судбоносно "да" најчешће изговоре у 32, а годину дана касније добију прво дете, Први посао налазе у просеку у 21. години, током живота мењају радно место шест пута, на боловању проводе 125 дана и бар једном доживе романсу на послу.

Посао нађу у 21. години и промене шест радних места у животу, а прво дете добијају у 33. години

Са 23 године најчешће положе возачки испит (48 одсто њих из првог покушаја), у 29. највише уживају у сексу, а годину дана касније већ имају проблем са пивским стомаком. Са 35 година мушкарци озбиљно брину о свом изгледу, а највише их мучи ћелавост која је наследна код око 40 одсто припадника јачег пола. На почетку пете деценије мисле да више нису привлачни женама и тада се боре са кризом средњих година.

Прочитајте још: У току деценије парови се 720 пута посвађају, а сви застану код бројке која говори колико пута имају СЕКС

Лепши пол сматра да су мушкарци сазрели тек са 43 године, када се суочавају и са првим разводом, а у 49. најчешће варају. Са 50 година мушкарци доживљавају пословни врхунац и највише зарађују.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.