· · Коментара: 0
ФРИЗУРЕ

Мушкарци траже потпуно другачије фризуре, а шишке које захтевају су ХИТ

Машиницом се више не шиша ни један човек који држи до свог стила, јер коса мора да буде мека, лепршава и свилена.

6.jpg
Фото: Д.Петровић / приватна архива

Наредни период доноси много новина када је реч о мушким фризурама. У тренду ће бити смеле фризуре, од боје, преко стила и дужине косе. Оне алтернативне и упадљиве захтевају квалитет израде, али и негу и стилизовање.

Шишке су хит Фото:Драган Петровић/ прив. архива

Прочитајте још: Шта НИКАДА мушкарац не сме да обуче уз ОДЕЛО

- Ове године биће много промена у самом шишању - каже фризер и едукатор Тања Шобота.

  Коса треба да буде дужа са изузетно истањеним крајевима, а покрет у коси лежеран и мекан. Интересантно је да мушкарци све чешће траже и шишке. У жељи да што боље изгледају, постали су захтевнији.

Постоји боја намењена мушким седим власима!

Морамо да назначимо и њихову потребу да косу освежавају бојом која је направљена само за мушко колорисање. То подразумева делимично или потпуно покривање седих власи.

Шишке могу да носе само смели мушкарци, са стилом.
Добар фризер је поново у моди Фото: Д. Петровић/ приватна архива

За оне смелије и са већом потребом за другачијим изгледом, ту су и праменови у свим природним тоновима.
Саговорница наглашава да лепа и стилизована коса захтева посвећеност и време, а за то су неопходни гел, крема и добра четка:

Мушкарци морају да негују косу добрим шампоном.


- Важно је да мушкарци негују косу добрим шампонима и маскама – каже она.

Прочитајте још: Уколико имате ових ШЕСТ НАВИКА, ви сте даса са стилом и жене вам не могу одолети

У моду се вратило и озбиљно мајсторство, шишање само маказама и чешљем. Машинице се могу одложити, јер неће бити потребне. 
- Зато бирајте вештог фризера који има укус и за мушку моду – закључује саговорница.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.