· · Коментара: 0
ФРИЗУРЕ

МИКРОФОН коса и ИЗРАСТАК, а погледајте и остале ФРИЗУРЕ које ће се носити

Лето 2020. године ће донети неколико занимљивих фризура, али ни једна не оставља без даха.

frizPiks.jpg
Играјте се косом! Фото: Пиксабеј

Лепршава и необична, строгих линија и занимљивих боја, локне и плетенице - овог лета ће жене носити готово све стилове и фризуре. Ипак, неке ће бити популарније од осталих.

Прочитајте још: Прекопирајте стил МЕЛАНИЈЕ ТРАМП! Једноставно је - миди хаљина и високе салонке! (ФОТО)

Пеглана коса? Никако!

Локне, односно поломљена коса ће и предстојећег лета бити у тренду. И то је једини начин на који можете носити равну косу. Тачније, пуштена равна коса је апсолутно - ван тренда. Они који желе да "пеглају" косу мораће да је офарбају у занимљиве боје и нијансе.

Равна коса сме да се носи искљуиво ако је офарбана у неонбоју или везана плетеницама.
Плетенице су обавезне!

Плетенице? О, да!

Коса треба да буде лепшава, необавезна или да, бар, тако изгледа. Плетенице су апсолутно модерне и то свих величина и на сваком месту. Носиће се само две танке плетенице на таласастој коси, везане у реп или уплетена једна, велика преко чела, као што носе девојке које играју фолклор.

Розе коса? Не брините, носи се.

Хале Бибер је увек у тренду и све њене трансформације су најсигурни сигнал да их треба пратити. Ова манекенка славних родитеља, удата за славног певача,  има плаву косу, али је овог пролећа носила плетеницу, реп, израстак, розе локне и све остало што ће, дефинитивно, бити модерно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Микрофон фризура? Обавезно

Све што има везе са Африком је ово лета модерно, па тако и "микрофон фризура". Прави се танким фигаром и добија се велика афро-фризура. Пошто је у питању тренд лета не треба радити мини-вал јер остаје месецима и гори косу више од фигара.

Прочитајте још: Елизабет Харли у ШЕСТОЈ деценији обукла хаљину стару 21 ГОДИНУ!

Израстак? Нажалост, да.

Израстак црне косе, који се чува неколико сантиметара пре него што се офарба у плаву боју као остатак, модеран је и даље. Иако постоји много уметничких назива за израстак ово је последње лето када ће га људи толерисати, јер следеће године се враћају у моду лепо офарбане фризуре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vibes @adidasOriginals @jdwomen @jdofficial #createdwithadidas shot by @sashasamsonova

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.