· · Коментара: 1
ЕНИГМА

Научници су нас о корони ЛАГАЛИ за ових 5 ЧИЊЕНИЦА које су ДО ДАНАС остале МИСТЕРИЈА

Ковид пандемија покорила је цео свет, али неке информације које су стручњаци износили о вирусу испоставиле су се као нетачни, а до данас нисмо добили одговор на њих.

covid-19-4969674_1280.jpg
Много је непознаница Фото: Пиксабеј

За корона вирус се све чешће каже да је више економска него здравствена пошаст. Томе су, донекле, допринеле и контрадикторне информације медицинских стручњака који су давали збуњујуће податке који су се испоставили као нетачни.

Прочитајте још: Корона вирус је само ЖРТВЕНИ ЈАРАЦ! Откривено КО стоји иза пандемије и како је до ње дошло!

1. Људи не могу да пренесу вирус на животиње

Прво је речено да је вирус пренео слепи миш, а онда су научници децидирано тврдили да људи не могу заразу да пренесу на животиње. Када је откривено да су неки власници заразили своје мачке и тигрове, научници су одмах "објаснили" да је вирус мутирао и поново је почела трансмисија на животиње!

Млади и здрави не могу да се разбоје, а људи не преносе болест на мачке - ништа није тачно.

2. Млади и здрави су отпорни

На почетку су научници тврдили да су млади и здрави људи заштићени, јер вирус напада оне са лошим имунитетом и вишком килограма. Испоставило се да уопште није тачно, јер су до респиратору стизали и људи који су се активно бавили спортом, водили рачуна о храни и редовно контролисали здравље.

Вирус звани енигма Фото: Пиксабеј

3. Тест каже "негативан", а човек "позитиван"

Свакодневно се у свакој земљи раде хиљаде ПСР тестова, а показали су се као непоуздани. Тачније, многима су ови брзи тестови показали да су "негативни", а после три дана су примљени у болницу као "позитивни".

Перите редовно руке, а онда - носите рукавице

4. Који је лек за корону?

Прво су људе без симптома слали куће у изолацију, а онда су људе лечили "хлорокином", док су некима давали антибиотике и оздравили су. Још је већа енигма како могу они који су имали ковид могу поново да га добију.

Прочитајте још: "Једном заражен, не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

5. Како се, уствари, преноси?

Стручњаци и даље инсистирају да људи у затвореном простору носе маске и рукавице, а казали су да се преноси капљичним путем. Прво су рекли да се редовно перу руке, а онда су почели свима да траже да носе рукавице. У Америци је утврђено да је вирусом заражен човек који месецима није имао никакав контакт са људима.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.