· · Коментара: 0
ЕМОТИВНО

Тања Савић се РАСПЛАКАЛА пред камерама (ВИДЕО)

Тања Савић у последње време доживљава праву породичну драму, јер јој је супруг децу одвео у Аустралију.

1592819210_tanja-savic.jpg
Фото: Атаимагес

Популарна певачица иако избегава да у медијима говори о ситуацији у којој се нашла, недавно се пред камерама расплакала на питање о деци:

Прочитајте још: ОГЛАСИО СЕ МУЖ ТАЊЕ САВИЋ: Открио све детаље о њиховом односу!

- Игноришем све што се пише о мом браку. Више ми није важно шта излази о мени. Битно ми је само да загрлим своју децу. То ми је једино битно. Два месеца смо раздвојени, рекла је Тања и додала: 

- Сад нам је стигао нови члан породице, мала куца, мали малтезер. Сваки дан се чујем са синовима путем видео-позива, па им га показујем, што им је баш забавно. Играмо се, смејемо се, али није то то. То није жив приступ-  додала је Савићева.

- Баш ми недостају. Тешко је и њима, али они су дечаци, па прикривају то своје незадовољство и тај недостатак мајке. Престали су да ме питају кад ћу доћи. Првих месец дана су ме само то питали, а у једном моменту је то престало. Ја им стално говорим: ‘Дођите, мама вас чека, мама сређује кућу’. Увек сам желела да им створим дом, да им направим кућу, да имамо лепу породицу, али једноставно промениле су се околности… И некако…- покушала је да заврши певачица, али су сузе саме почеле да навиру:

- Здраво је плакати - једва је изговорила певачица.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.