· · Коментара: 0
Истинита прича

Ова банка ће вам сваког дана уплаћивати 86.400 ЕВРА, ако будете поштовали ДВА једноставна правила

Замислите да вам свако јутро када се пробудите, банка стави на рачун тачно 86.400 евра.

1595405944_girl-888328_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Ево која су два правила ове банке:

Прво правило гласи: Све што нисте успели да потрошите током дана узима вам се увече! Не смете варати, нити пребацити новац на неки други рачун. Имате право да га потрошите искључиво током тог истог дана, али не заборавите да свако јутро када отворите очи банка вам отвара нови рачун од нових 86.400 евра за тај дан и тако сваки дан.

Прочитајте још: Последњи цртани који је одобрио Волт Дизни иза кога стоји ИСТИНИТА ПРИЧА о најбогатијим париским МАЧКАМА

Друго правило: Банка може прекинути "игру" без икаквог упозорења! У било ком тренутку може вас обавестити да је све готово и да се рачун дефинитивно затвара.

Трудићете се да Вам сваки еуро донесе срећу и задовољство.

Несумњиво је да ћете сви, добијени новац трошити на забаву и куповину поклона себи и онима које волите. Можда ћете поклањати и онима које не познајете, само да Вам банка не узме новац назад. Трудићете се да Вам сваки еуро донесе срећу и задовољство.

Прочитајте још: Савет Дикенса за СРЕЋАН ЖИВОТ: Након страшне несреће написао је ПОРУКУ која и данас објашњава све

Па где има таква банка?

Ту чудесну банку имамо сви ми на располагању. То је ВРЕМЕ!

Прочитајте још: Легенда о ХРАБРОЈ ЖЕНИ на основу које је настао популаран ЦРТАНИ: Ко је била МУЛАН?

Свако јутро када се пробудимо, наша животна банка нам отвара кредит од 86.400 секунди живота за тај дан до спавања. Све што нисмо проживели тога дана – изгубљено је. Јуче је заувек прошло! И свако следеће јутро та магија се понавља. Зато немојмо заборавити незаобилазно правило да банка може затворити наш рачун сваког минута, без упозорења. У било ком тренутку наш живот може стати!

Шта ви радите са ваших 86.400 секунди по дану?!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.