· · Коментара: 0
ШОК

Наша популарна певачица се бори за живот: Сестра у очају открила детаље (Фото)

Наша популарна певачица налази се на интензивној нези након тешке операције. а према речима њене сестре, лекари јој се још увек боре за живот

indy.jpg
Инстаграм/индира арадиновиц

Едита Арадиновић, објавила је данас да се њена сестра Индира, познатија као Индy, налази у болници због операције слезине коју је имала, као и да се и даље плаши за њен живот, јер се операција закомпликовала.

Прочитајте још: Најбољи пријатељ из детињства председника Вучића: Брат Зоране Павић преминуо од корона вируса

Певачица је била на операцији желуца, али је том приликом установљено да певачица има и друге проблеме.

Прочитајте још: Огласила се Милица Тодоровић након раскида са Стругаром

 "Следећи корак је операција где су увидели да она има јак упални процес панкреаса и слезине, а да је желудац малтене уврнут. Слезину су јој отклонили, урадили бајпас.Тренутно је на интензивној и у овом моменту се боре за њен живот. Разматрају још једну операцију,а нама остаје да се молимо да се то не деси и да се њен организам сам уз лекове и терапију избори, јер је свака операција ризична. Још увек није јела. Није се наспавала. Нико јој не гарантује када ће бити добро. Нико ово није ни очекивао. На све то њени хистопатолошки налази говоре да је била повреда панкреаса, али не хронична упала. Пожелела сам да поделим са вама једну од ситуација кроз коју пролази једна обична породица.Ако не морате немојте ићи “под нож”.Распитајте се добро где идете,код кога и зашто. Хвала свима на подршци, саветима! Чувајте се будите добро!", стоји у опису фотографије коју је Едита поставила на друштвеној мрежи Инстаграм.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3. Да не бих губила време,одлуцила сам да је одведем у Ургентни центар,где су је примили.Тренутно је на интензивној и у овом моменту се боре за њен зивот тј да у потпуности оздрави. Разматрају о јос једној операцији,а нама остаје да се молимо да се то не деси и да се њен организам сам уз лекове и терапију избори,јер је свака операција ризицна. Јос увек није јела. Није се наспавала. Нико јој не гарантује када це бити добро. Нико ово није ни оцекивао. На све то њени хистопатолоски налази говоре да је била повреда панкреаса, али не хроницна упала. Позелела сам да поделим са вама једну од ситуација кроз коју пролази једна обицна породица.Ако не морате немојте ици “под ноз”.Распитајте се добро где идете,код кога и засто. Хвала свима на подрсци, саветима! Цувајте се будите добро!

А пост схаред бy едитта (@едитаарадиновиц) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.