· · Коментара: 0
ЦРТАЋИ

Сви знате за цртаћ Том и Џери, а да ли сте чули за ЛЕГЕНДУ по којој наступа КРАЈ?

Популарни цртани филм завршава се фатално по вечите ривале, мислили су многи

tom-i-dzeri.PNG
Фото: Принтскин/јутјуб/Jonni Valentayn

Вољени цртани "Том и Џери" генерације малишана гледале су од средине 20. века када су се први пут појавили на филмском платну. Бројне контроверзе током година пратиле су популарни цртаћ, али једна је била посебно интересантна. Наиме, обожаваоци теорија завере веровали су да на крају епизоде емитоване 1956 године вечити ривали изврше самоубиство! И то није све.

Прочитајте још: "Код Саве си био? И по ведром дану тамо је тама и чују се гласови": У селу СРПСКОГ ВАМПИРА влада СТРАХ (ФОТО)

Не само да су веровали да се епизода фатално завршава, већ су мислили како се на овај начин стављена тачка на читав серијал цртаних филмова о Тому и Џерију. У цртaћу из 1956. године Том и Џери на крају долазе до пруге и тужних лица остају да седе на шинама. Од оваквог завршетка је кренула легенда о мрачном крају популарног цртаћа.

Прочитајте још: Јесте ли приметили СИМБОЛЕ на личним картама? Сви Срби имају исте, а ми вам ОТКРИВАМО њихово ЗНАЧЕЊЕ

Права истина је да ово није била последња епизода, било је још много догодовштина мачке и миша током година које су следиле. А у спорној епизоди Том и Џери разочарано седе на шинама зато што је Тома оставила девојка због другог мачка, а Џерија његова мишица која се срећно вози у колима са неким мишем на којима пише "управо венчани".

Прочитајте још: Манастир Куманица крије НАЈВЕЋУ СРПСКУ ТАЈНУ: Мошти Светог Саве НИСУ СПАЉЕНЕ?!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.