· · Коментара: 0
ШКОЛА

Девојчица отишла у школу, а они је вратили кући јер није имала ПРИКЛАДНЕ ЦИПЕЛЕ!

- Мислим да због пандемије постоје озбиљније ствари о којима би образовни систем требао бринути - рекла је њена мајка.

1592568850_Depositphotos_18942575_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Након три месеца проведена код куће услед пандемије вируса корона, Исабела Келмер (15) вратила се јуче на Универзитет у Бирминхаму. Ипак, у року од неколико минута она је враћена кући.

Прочитајте још: Почела је ИЗБОРНА ТИШИНА, а ово је СПИСАК ПРАВИЛА којих се треба придржавати

Разлог томе су патике, које је обула уместо ципела које су у склопу школске униформе. Исабела је позвала маму Лауру да се врати по њу, што је њу јако разбеснело. Разговарала је са професорима, који су јој објаснили да је политика Универзитета за све иста, али су се и извинили због непријатности које је Исабела доживела.

Ова ученица имала је школску блузу, кошуљу и кравату, док ципеле није имала јер их је заборавила у кући својих бака и дека.

Прочитајте још: СВИ ОВО РАДИМО: Срби једу и пију на гробљу, за то постоји ОБЈАШЊЕЊЕ

- Рекла ми је да је забринута да ће се увалити у проблем због недостаткла ципела, али сам јој саветовала да не брине, пошто сам сматрала да се сада дешавају озбиљнији проблеми. Деца су већ три месеца пропустила образовање, због чега сматрам да сад није време да се од тога прави проблем - прича Лаура.

Прочитајте још: Док је реновирала кућу пронашла је иза тапета ПОРУКУ коју је оставио претходни власник - био је БЕСАН (ФОТО)

- Ми схватамо да је ово изазовно време за све и већ смо били у контакту са породицом да се извинимо за било какво неразумевање или непријатности и да решимо ово питање. Обично је пракса била да за овакве ситуације ученицима дајемо ствари из резерве коју школа има, али то тренутно није могуће због пандемије - рекао је портпарол школе Универзитета у Бирминхаму.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.