· · Коментара: 0
ЕМОТИВНО

Ђоковић ОТВОРИО ДУШУ и открио зашто се РАСПЛАКАО пред београдскокм публиком (ВИДЕО)

Најбољи тенисер света Новак Ђокови у Београду организовао је турнир поод називом "Адриа Тоур" на коме су се појавили и поједини тенисери са врха АТП листе.

novak-djokovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Спорт Цлуб

Поред Виктора Троицкког, Ненада Зимоњића, Филипа Крајиновића, Јелене Јанковић и Олге Даниловић, на турниру су се појавили Доминк Тим, Александар Зверев и Григор Димитров.

Прочитајте још: Новак Ђоковић ИЗНЕНАДИО Ану Николић током наступа (ФОТО)

Након победе коју је остварио над Александром Зверевим, иако се није пласирао у финале, Новак се сломио пред београдском публиком и расплакао. 

- Не плачем толико због пораза и што се нисам пласирао у финале. Не знам, потпуно неки налет емоција, сетио сам се детињства. Волим вас све, хвала вам пуно - рекао је кроз сузе најбољи тенисер света.

Фото: Атаимагес

Победник Адриа Тоура у Београду Доминик Тим рекао је да се у Србији лепо провео и уз то освојио трофеј. Ђоковић му се захвалио зато што је био део турнира у Београду:

Прочитајте још: Никад виђен СНИМАК Новака Ђоковића: Погледајте тренинг са четири године (ВИДЕО)

- Надам се да волиш Србију, Србија воли тебе. Хвала Саши Звереву, Григору Дмитрову. Један телефонски позив је био довољан да дођу. То би требало поменути. Јесмо велики ривали на терену, али то не значи да не можемо да будемо пријатељи и да нема поштовања и уважавања. Јако ми је драго што сам део истог спорта као и они – рекао је Ђоковић.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.