· · Коментара: 0
БУЂ

РЕШИТЕ СЕ БУЂИ: Три природна препарата која ће вам помоћи

Ови прирродни препарати помоћи ће вам да се решите буђи која нам свима смета када је видимо на зиду.

Depositphotos_141439800_s-2019.jpg
Решите се буђи Фото: Депозит

Уље чајевца најефикаснији је препарат у борби против буђи.Уље је изузетно скупо, али мала количина може дуго да траје. Две кашике уља потребно је растворити у 400мл воде, измучкајте и попрскајте зид, завесу у купатилу или тепих где постоје наслаге буђи. 

Прочитајте још: Да ли знате да се у четкама и на чешљевима за косу налази преко 3.500 БАКТЕРИЈА?

Екстракт семенки грејпфрута, обзиром да чајевац има интезиван мирис, они који буду желели да користе нешто без мириса ово је идеално решење. Потребно је промешати 400 мл воде са 20 капи овог екстракта. Ово уље можете набавити у продавници здраве хране.  

Уље чајевца, екстракт семенки грејпфрута и алкохолно сирће, савезници у борби против буђи. 

Прочитајте још: Решите се лако непријатног мириса ципела: Потребан вам је само један САСТОЈАК

Алкохолно сирће стручњаци тврде да оно може да убије 80% спора . Сирче се такође меша са водом, а можете додати и неколико капи етеричног уља како бисте ублажили јак мирис сирћета. 

Прочитајте још: ТРИК на који не морате да трошите новац: Да вам МУВЕ не би улазиле у кућу, потребни су само КЕСА СА ВОДОМ И НОВЧИЋИ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.