· · Коментара: 0
ВЕЖБАЊЕ

Како да за ДЕСЕТ минута одрадите пун тренинг као позната МАНЕКЕНКА

Заштитно лице бројних светских брендова препоручује како брзо да одрадите вежбе за цело тело

Karli-Klos-vezbe.PNG
youtube/printscreen/Klossy

Како да на брз и ефикасан начин активирате све мишиће у телу недавно је на свом јутјуб каналу показала популарна манекенка Карли Клос, заштитно лице бројних светских брендова као што су Адидас и Естел лодер.

Прочитај још: Уз помоћ КРАТКИХ ВЕЖБИ обликујте бутине и руке, а за неколико дана приметићете НЕВЕРОВАТНУ ПРОМЕНУ

За вежбе вам није потребна никаква опрема, осим удобне одеће, а можете их радити и у својој соби или дворишту. Укупно их има десет, свака вежба ради се 45 секунди са паузама од 15 секунди.

Уз Карли ту је и професионални тренер који детаљно објашњава који мишићи се током одређене вежбе активирају.

Уколико нисте активни, ова врста вежбања могла би бити тешка на почетку, па је препорука да ипак мало уђете у форму пре него што кренете да радите овај тренинг. Овај круг вежбања можете понављити и неколико пута, колико год можете.

Прочитај још: Желели сте постанете БАЛЕРИНА? Ево прилике да вежбате као и оне и урадите нешто за своје тело

За даме које су у бољој форми Карли препоручује тежи тренинг који такође траје десет минута и активира највише трбушне мишиће.

Прочитај још: Једни су ПЕШАЧИЛИ, други ТРЧАЛИ, трећи ВЕЖБАЛИ, шта мислите ко је ослабио?

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.