· · Коментара: 0
ПОТЕНЦИЈА

Мушкарцима, који користе НАР, у кревету нема равних

Мушкарци у старијим годинама се суочавају са проблемом потенције,а и не сањају да се сок од овог црвеног воћа вековима користи као афродизијак

Depositphotos_8394263_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Одличан за мушку муку
Фото: Депозитфото

Сок од нара може да буде изузетна помоћ мушкарцима у кревету. Дневно попијена чаша сока делује попут вијагре, о чему говоре и мушкарци који су га конзумирали у континуитету месец дана.

Прочитајте још: Ако мушкарца често боли глава - то нема везе са сексом, а жене ће бити БЕСНЕ кад сазнају разлог

Скоро половина њих осетила је побољшање у потенцији, захваљујући обиљу антиоксиданаса који доводе до боље прокрвљености полног органа. Заправо, сок од нара има велики потенцијал у лечењу дисфункције у ерекцији, тврде научници са калифорнијског универзитета у Лос Анђелесу.

СОк од нара има велики потенцијал за ерекцију.

С друге стране, ако масирате кожу смесом у којој се такође налази сок од нара, можете да јој вратите мекоћу и енергију.

Прочитајте још: Лекове замените воћем и поврћем: Уз помоћ кромпира и мушмула можете да избегнете лекара

У посуди помешајте 4 кашике меда и 6 кашика маслиновог уља. У то додајте 120 мл воде и 2 кашике свежег сока од нара. Добијеном смесом измасирајте цело тело, оставите да делује 30 минута, а затим се истуширајте.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.