· · Коментара: 0
ФЕТИШИ

Зарађујем преко 600.000 динара месечно на фотографијама својих стопала, а ово су НАЈЧУДНИЈИ ЗАХТЕВИ које добијам

Месечно заради и до 5.000 фунти

1.JPG
Фото: Инстаграм/sweet.arches

Студенткиња медицине Свит Арчес из Орегона зарађује 5.000 фунти (око 655.000 динара) месечно продавајући фотографије својих стопала и овим споредним послом плаћа студије. 

Она такође ради у болничком позоришту, али каже да "од стопала" много више зарађује.

Прочитајте још: Када вам партнер пошаље сличицу преко Вајбера немојте се ЉУТИТИ: То је само прихваћен МОДЕЛ

- Све је почело из шале и мог фетиша према стопалима. Затим сам на инстаграму открила још много људи који су попут мене. Сада на инстаграму имам 105.000 пратилаца, а на Твитеру 25.000. Отворила сам и рачун на ОнлиФансу која омогућава корисницима да плаћају претплату за ексклузивни садржај - прича ова студенткиња.

Није једноставно као што неки мисле

Свит ипак упозорава да ово није једноставан начин зараде јер посвећује стопалима десет сати дневно како би изгледала естетски пријатно, а и сусреће се са чудним захтевима на које опрезно одговара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A slight spin on a classic??

Објава коју дели ?Sweet Arches? (@sweet.arches) дана

Прочитајте још: Све што сте до сада мислили је ПОГРЕШНО: Ко више пати - мушкарци или жене?

- Сада имам скоро 1000 претплатника на ОнлиФансу и добија 50-100 захтева дневно што је добро. На мојим фотографијама су углавном стопала, али некада имам и друге захтеве које одбијам - објашњава Свит.

- Људи воле да гледају како газим воће, малине, грожђе, итд... али добила сам и захтев да газим мраве! То никако не желим! Све што је живо не могу уништавати - каже она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soo... I’m fancy now ??‍♀️? @fancyfootgirls

Објава коју дели ?Sweet Arches? (@sweet.arches) дана

Каже да је њени пријатељи и породица у потпуности подржавају у ономе што ради и признаје да је, откад је отворила своју страницу ОнлиФанс, такође развила фетиш на руке и каже да јој је посао помогао да се оснажи.

Прочитајте још: Психотерапеути препоручују љубав и, ако треба, ВИРТУЕЛНИ СЕКС

Поруке које добија су углавном симпатичне, а на негативне одговара да је потребно време и посвећеност како би неко стигао до места на којем је она и да нико нема стопала попут ње.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.