· · Коментара: 0
ПАНТАЛОНЕ

Дању или ноћу - обуците шљокице и само СИЈАЈТЕ

Нарочито су модерне светлуцаве пумпарице, а винил ће се овог лета носити у свим бојама.

1592579361_Srebrne.png
Фото: Депозитфото

За ношење панталона од сјајних (вештачких) материјала ове године није вам потребан некакав свечани повод.

Прочитаје још: Одаберите за себе прави: Погледајте које КУПАЋЕ костиме ће носити ДАМЕ на плажама ове сезоне (ФОТО)

Носите их и дању Фото: Депозитфото

Можете да их оденете и у току дана, чак и на посао, јер сјај сребра и злата нас је преплавио и одавно се не везује само за ноћне изласке.

Нарочито су модерне светлуцаве пумпарице, односно панталоне које су стегнуте на зглобовима и кројене као доњи део тренерке. У зависности од тога шта уз њих оденете и обујете, сврстаћете се у групу гламурозних или особа које теже спортској елеганцији.

Поред металног винил ће се носити у свим бојама.

Осим металног, винил ће овог лета имати и плави сјај, ружичасти, зелени...

Ако вам пумпарице не стоје добро, ту су и класични модели панталона, који делују елегантније, а и комплетна одела која сијају.

Прочитајте још: Ово морате пробати: ЗАРЂАЛИ нокти који ЗВЕЦКАЈУ! (ВИДЕО)

За вреле дане на располагању су вам и сребрни и златни шортсеви, као и кратки, младалачки комбинезони, које можете да носите уз патике, али и високе штикле.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.