· · Komentara: 0
BORAC

POSTOJI LEK ZA RAK - reči su Vladana koji je uspeo da pobedi opaku bolest

Tražili su mu 200 evra za litar melema, naplaćivali test za imunitet 33.000 umesto 3.000 dinara koliko košta.

1592818612_Vladan-nasmejan.jpg

Vladanu Veškoviću su 27. marta 2017. godine stigli rezultati u kojima je nedvosmisleno pisalo da ima rak želuca. Operisan je 5. jula. Nastavio je sa hemoterapijom koja do Božića nije dala nikakve rezultate.

Pročitajte još: Sergej otkriva LEK koji sprečava RAK: Ovo je SEDAM RECEPATA kojih ima i u Srbiji

- Postoji lek za rak, a to je čovek, jer ako hoće svako može da se izleči i zato svima ponosno i glasno kažem: Imam rak, pa šta? - ovim rečima Vladan Vešković počinje priču o svojoj borbi.

Vladan je iz Vrnjačke Banje, ima 57 godina i počeo je da piše blog "Imam rak, pa šta?" Pre tri godine je doživeo najveći šok u životu i sada može da kaže da lek protiv raka postoji!

Vladan se oseća odlično
Posle godinu dana borbe rak je zahvatio limfne čvorove.

- Posle godinu dana borbe, uspešne operacije u Kliničkom centru koju je izvedo dr Radovanović i hemoterapije, u proleće 2018. godine su mi javili da je skener utvrdio da je karcinom prešao na stomačnu aortu i zahvatio limfne čvorove i to je bilo veoma ozbiljno - ističe Vladan.

Lečenje je nastavio u Moskvi Foto: Piksabej
Konvencionalna medicina više nije mogla da mu pomogne, spakovao se za Moskvu.

Tog trenutka je Vladan praktično "izašao" iz zdravstva, jer konvencionalna medicinaviše iscrpela mogućnosti da ga leči.. Nastavio je privatno da se leči.

- Probao sam sve osim nafte i pivskog kvasca, a izlečila me je srpska medicina - kaže on.

Probao sve osim nafte

Prvo ga je lečio profesor Vladimir Kovčin, a kada je od 30 santimetara kancera ostao samo čvorić, otišao je u Moskvu kod čuvenog doktora Borisova. Naime, Vladanov organizam je toliko bio izmučen, pa je imunitet dramatično pao.

Ko je dr Borisov?
Viktor Aleksandrovič Borisov je stručnoj javnosti pozant kao radiolog sa 12 specijalizacija.- Osnova mog lečenja je imunokorekcija, ne lečim rak nego popravljam imunitet i osposobim organizam da se sam izbori sa bolešću - kaže dr Borisov.

Imunoterapija kod doktora Borisova podrazumeva podizanje imuniteta uz pomoć hlorofila iz biljaka. On pacijentima daje čist, prirodni hlorofil u akupunkturne tačke desetak centimetara pod kožu. Hlorofil se aktivira, ispušta kiseonik i popravlja imunitet.

Dr Borisov pod kožu ubacuje hlorofil i jača imunitet.

- U prvom trenutku sam osećao i pospanost, ali mi se vratila energija i bio sam spreman da šetam po Moskvi - ističe Vladan.

Primio je devet injekcija hlorofila u tri navrata, a svaka terapija je trajala nedelju dana. Sama terapija je 1.500 evra. Bolnica obezbeđuje smeštaj, a dan košta 33 evra. Tome treba dodati tri avionske karte (putuje se tri puta), smeštaj i hranu.

Pije čaj od maslačka Foto: Piksabej

- Bilo je uplašenijih pacijenata od mene, ja sam i dalje  jeo kulen, volim ljuto i masno, pa nisam odmah prešao na crni hleb, ali je vremenom bolest diktirala šta ću jesti i sada živim potpuno normalno - kaže Vladan.

Ostavio je duvan. Održava imunitet. Uzima cink i selen. Hoda. Pije čajeve od iđirota i maslačka. Mnogo šeta. Na prelazu jeseni u zimu jede reiši gljivu.

Naplaćivali su mi 200 evra za melem i imunotest 300 iako košta 30 evra.

Seća se vremena kada su ga mnogi varali. Naplaćivali su mu 33.000 imunotest iako košta samo 3.000 dinara. Naplaćivali su mu pregled 10.000 dinara bez terapije i lekarskog mišljenja. Tražili su mu 200 evra za litar melema.

Pročitajte još: Ruski iscelitelj otkrio LEK OD SMRTI: Ako želite da živite večno koristite POSEBNO ULJE

- Preživeo sam pakao od ljudi, a ne od bolesti i želim da podelim sve lepo i ružno što sam doživeo, jer onkološki bolesnici mogu da nabave sve osim vremena i želim da im svojim iskustvom skratim put do izlečenja - zaključuje Vladan.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.