· · Коментара: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Заборавите на СЕЛФИ! Нисте у тренду ако не радите ОВО

Селфи више нико не објављује, бар не онај ко прати најновије трендове на друштвеним мрежама.

Selfi.jpg
Заборавите на селфи Фото: Пиксабеј

Заборавите на селфи! Заборавите на пуко фотографисање себе. Заборавите подигнуте обрве и напућене усне. Прочитајте шта је сада у тренду на друштвеним мрежама и добро осмислите слику коју ћете објавити.

Прочитајте још: Испробајте одмах! Направите АВАТАРА са својим ликом на Facebook-у

Добар филтер и још бољи план су основа лепог и популарног профила на друштвеним мрежама. Нова правила се мењају буквално из месеца у месец, а главно је: Селфи више нико не слика!

Забринуто лице
Селфи са маском није занимљив, али забринуто, озбиљно лице да.
Кратки филмови атмосфере су попуалрни.

1. Не објављујте "велике" мудрости!

То сви објављују, а онај ко жели да има јединствен профил не сме да ради оно што сви раде.

2. Набавите филтер

Читав профил треба да буде уједначен и сређен попут модног магазина. Сада су популарне вертикалне фоторграфије архитектуре и природе.

3. Неко други мора да слика.

Потпуно су депласиране слике самог себе. Фотографију мора да направи неко други, јер то значи да особа на слици не путује сама. Слике са мушком руком која пружа ружу више нису популарне. Сада треба смислити нешто друго. Нарочито су у тренду фотографије по принципу "скривене камере".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is why they tell you to stay home. Swipe for tik tok bts behind this shot ??

A post shared by Jane Williamson (@janeinsane) on

4. Фотографија као сцена из филма.

Слике треба осмислити и веома су пожељне фотографије које говоре причу. Филмске и црно-беле фотографије су апсолутно у тренду.

Прочитајте још: Дознали смо ТАЈНУ ЗЕЛЕНЕ МАСКЕ Ким Кардашијан, ево како је направити код куће

5. Монтажа. Много монтаже.

Некада је била срамота када инфлуенсера "ухвате" у лажи, а многи су после скандала када је "проваљено" да су монтирали себе и ласте испред Таџ Махала, морали да угасе профиле са милионским пратиоцима. Више није тако. Лепу и занимљиву монтажу која приказује свет из бајке, сајберпанк или шаљив тренутак треба закачити на профилу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.