· · Коментара: 0
ГРЕШКА

Ови глумци су ОДБИЛИ улоге у серији ИГРА ПРЕСТОЛА (Видео)

Чарли Хунам још се нада да ће имати прилику да заиграи Таргаријена, а Жилијан Андерсон могла је да игра фантастичну улогу Церсеи у серији "Игра престола"

igra-prestola.jpg
Сцреенсхот Yоутубе/ХБО

Телевизијска адаптација романа Џорџа Р.Р. Мартина, Игра престола, једна је од најбољих серија у последњих неколико година.

Проочитајте још: Серија за љубитеље страшних стрип прича (Видео)

Са заразном радњом и невероватном продукцијом, кроз осам сезона освојила је свет, а иако у њој глуми пуно познатих глумаца и глумица, многи су се пробили управо захваљујући улози у овој серији. Међутим, нису сви имали добар предосећај па постоје и они који су улоге одбили из различитих разлога.

Чарли Хунам  – Денерис Таргаријен

Британац је наводно био фаворит фанова и продукције за играње Денерис Таргаријену седмој сезони. Али, звезда Синова анархије одбио је.

“Понудили су ми споредну улогу, али тад сам снимао нешто друго па нисам могао пристати. Али, можда у будућности, ко зна?“, рекао је Хуннам, који очигледно не зна да је последња сезона снимљена и очекује се идуће године на малим екранима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Жилијен Андерсон – Серсеи Ланистер

Генијална Жилијен била би одлична Серсеи, али њој је проблем било дуго одсуство од породице. “Имам 6-годишњака и 4-годишњака и једноставно не могу себи допустити толико одсуство од куће, осим ако радим с Мартином Скорцезеом,” рекла је Андерсон.

Њена 18-годишња ћерка била је у потпуном шоку кад ју је обавестила да је могла бити Серсеи у њеној омиљеној серији.

Доминик Вест – Манце Рајдер

Месеци снимања на ужасној хладноћи звуче ужасно, али место у историји филма пропустио је и Доминик Вест. Није желео да открије зашто је одбио да глуми Манцеа Рајдера, али сигурно знамо да је зажалио због тога.

“Нисам је ни гледао, али мој брат и нећак рекли су да је ‘Игра престола’ једина добра серија која се приказује и осећао сам се ужасно“, рекао је Вест.

Лили Ален – Јара Грејџој

Ако знате како се развија прича између Јаре и њеног брата Теона Грејџоја јасно вам  је зашто је певачица Лили Ален одбила ту улогу. Наиме, Теона глуми њен брат у стварном животу, Алфи Ален.

“Понудили су ми да глумим Теонову сестру, али осећала сам се нелагодно кад сам чула како би изгледале неке сцене па сам им брзо захвалила“, рекла је певачица.

Брајан Кокс

Легендарни британски глумац добио је понуду на самом почетку па ни не зна коју су му улогу били наменили, али није пристао јер му је хонорар био мали.

“Глупо од мене, али одбио сам их у раној претпродукцији јер нису имали довољно новца. Сад имају новца. Било је то стварно блесаво јер сам сад велики фан те серије, али немам појма кога бих могао да глумим“, рекао је Кокс.

Прочитајте још: Серија "Убити Ив" стиже раније на мале екране (Видео)

Додао је и да много његових пријатеља глуми у серији као и да је чекао да га поновно позову, али то се није догодило.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.