· · Коментара: 0
СЕРИЈА

Одложено снимање четврте сезоне серије ИСТИНЕ И ЛАЖИ?

Четврта сезона једне од најомиљенијих домаћих серија млађе популације, одложена је са снимањем због тренутне здравствене ситуације у нашој земљи

promo.jpg
Фото/Промо

Иако су се многи радовали наставку серије "Истине и лажи", која је са снимањем требала да почне у мају, због ситуације која је задесила читаву планету, морала је да се одложи.

Прочитајте још: Глумила је лезбо сцене у "Сенкама над Балканом", а сада српска глумица бриљира у аустралијском трилеру

Тако да гледаоци ће морати да се стрпе како би сазнали шта се дешава у животима породица Исидоровића и Божића. Тајну о одлагању снимања четврте сезоне серије открио је глумац Милан Калинић:

Прочитајте још: Легендарни Гери Купер је у филму овековечио славни догађај из Првог светског рата, а оружје које користи нико није приметио

"Ситуација са корона вирусом страшно је утицала на глумце. Професије попут наше, уз певаче и угоститеље највише су погођене овом пандемијом. Ми живимо од представа, тезги, серија и филмова. Немамо стални извор прихода који ће нам бити нека гаранција. А кад све ово прође, ствари се неће преко ноћи вратити на старо. За државне и општинске буџете, спорт ће бити на претпоследњем, а култура на последњем месту. Глумцима ће бити јако тешко. Ето, овог лета требало је да почнем са снимањем нове сезоне серије “Истине и лажи”, а сад је питање шта ће са тиме бити. Додатно, ко ће моћи да издвоји паре за представу и ко зна колико ће коштати улазнице када сезона коначно почне. А и ко зна када ће се све завршити. Оптимиста сам, али уопште није лако", закључио је глумац.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.