· · Коментара: 0
СПОРТ

ДЕЈВИД БЕКАМ - Важио је за НЕОДОЉИВОГ спортисту, а данас има ОВАЈ проблем (ФОТО)

Играч који је увео моду у фудбал.

1595319639_Depositphotos_239733204_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Дејвид Бекам, модна и спортска икона, од почетка своје каријере постављао је модне стандарде.

Овај Енглез је жарио и палио фудбалским теренима, али и црвеним теписима, због чега је постао синоним за стил међу фудбалерима.

Прочитајте још: Исповест познате певачице: Рад са Бијонсе је био МУЧЕЊЕ

Многи га памте из периода када је играо за "црвене ђаволе", као плавокосог и вечито шармантног фудбалера.

Бројни мушкарци су му завидели на изгледу и необичним фризурама, а жене је одувек остављао без даха.

Године чине своје!

Наиме, пре извесног времена Дејвид Бекам је усликан испред једног локала у Барфорду, а на фотографијама се види да су Бекама стигле године, коса му је значајно опала.

Прочитајте још: Ана, познати психолог, пронађена МРТВА у хотелској соби: Крај НАГОГ ТЕЛА била је ТАШНИЦА, а УЖАСНУ истину о њеном животу нико НИЈЕ ЗНАО

И поред пресађивања косе које је радио пре неколико година и много потрошеног новца, Бекам има проблем са којим се поистовећују многи средовечни мушкарци. 

Из тог разлога у последњим месецима, на друштвеним мрежама, Бекама смо стално виђали са капом на глави.

Ево како сада изгледа некадашњи најпожељнији мушкарац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.