· · Коментара: 0
ВАСПИТАЊЕ

Дете је добро? Одликујте га тако што ћете ОРДЕН направити сами (Фото)

Уколико дете редовно прати наставу, пише домаћи, склања за собом, ради све што му се каже, нема разлога да не добије орден.

orden5.jpg
Фото: А. М.
Потребно за орден
Фото: А. М.

Ордење се добија када су времена тешка, а добро дете не заслужује да се разликује од осталих хероја.

Пронађите лепак и направите орден за малог хероја.

Прочитајте још: Деца ће бити одушевљена и тражиће још: Потребни су вам папир и фломастери да направите ЧЕТИРИ ВОЈВОДЕ

Потребно је набавити папир, шарене салвете, маказе, лепак и, на крају, зихернадла. Рашире се старе "Вечерње Новости" и спремни сте за рад. Уз помоћ малог тањирића или неког другог поклопца направите оловком круг по белом папиру. Исеците круг и фломастером напишите име особе која добија орден, уз епитет најбољи, најпослушнији и слично.

Украс се лепи са задње стране Фото: А. М.

 

Порука на ордену мора да буде лична, да дете препозна заслугу за коју је одликовано.

Креп папир или шарене салвете треба да се исеку на траке. За девојчице треба бирати што шареније, а за дечаке је идеално направити тробојку. Направе се фалте од трака или се згужвају, па се залепе у круг. Најлепше је украсити орден са три боје, али и једна је довољна.

Прочитајте још: ТРИ разлога зашто су БАЈКЕ боље од цртаних филмова

На крају се са задње стране закачи зихернадла да би дете могло да се одликује!

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.