· · Коментара: 0
РУСИЈА

Свако ко улази код Путина мора да прође кроз ПОСЕБАН ТУНЕЛ, а знате ли ЗАШТО? (ВИДЕО)

Било је више од 500.000 заражених Руса

putin-5277284_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Посебан тунел за дезинфекцију направљен је за заштиту руског председника Владимира Путина од вируса корона. Свако ко улази у његову резиденцију, мора проћи кроз тај тунел за дезинфекцију.

Прочитајте још: Уздај се, о човече, у Господа свим срцем својим: Данас славимо Светог Митрофана, обавезно изговорите ОВУ МОЛИТВУ

Овај тунел произвела је руска компанија са седиштем у граду Пенза постављен је код Путинове службене резидендције Ново-Огарyово изван Москве. 

Снимак тунела објавила је руска агенција РИА, а на њој се виде људи с маскама на лицу који пролазе кроз тунел којим се дезинфекцијско средство распршује са плафона, али и са страна.

Прочитајте још: Решите ЗАГОНЕТКУ: Пред вама је ПЕТ врећица са златом, како знате у којој се крију лажни НОВЧИЋИ?

Руска новинска агенција описује то дезинфекцијско средство као лагану течност која се распршује по одећи и изложеним деловима тела људи који пролазе кроз тунел.

Пре састанка са Путином - тест на корону.

Путинов портпарол Дмитриј Песков још је у априлу рекао да је свака особа која се с Путином састала, претходно тестирана на корона вирус.

Прочитајте још: НЕВИЂЕНА сцена снимљена на пумпи: Пере ауто БЕНЗИНОМ, а у позадини се чује РЕЧЕНИЦА (ВИДЕО)

Русија је имала више од 500.000 заражених, што је трећи највећи број заражених на свету, након Бразила и Сједињених Америчких Држава. Од корона вируса је у Русији умрло више од 7.000 људи, што је много мање него у бројним другим земљама, због чега критичари сумњају у тачност тих података.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.