· · Коментара: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Гласам за српске БАЊЕ, није смак света ако не одемо на МОРЕ

Александар Филиповић, аутор емисије "Таблоид", жели да иде на море, али је спреман да проведе лето на Фрушкој гори.

Fotografija0128.jpg
Фото: Приватна Архива

Песимисти су сигурни да овог лета нема ништа од путовања у иностранство, а како Србија нема море, то значи - смеши нам се лето без њега. Оптимисти се и даље надају да ће моћи да се напусти земља.

Прочитајте још: Знате ли када мушкарци највише уживају у сексу? Дајемо вам ОДГОВОР на то питање

- Увек треба призивати позитивне ствари и сада се радујемо и шетњи поред реке или кафици на безбедној удаљености, али ако не можемо ван земље у увек гласам за српске бање - каже Александар Филиповић, новинар ТВ Војводина.

Често иде у природу Фото: Приватна архива

Филиповић каже да навија за динамику живота и повратак природи. Одлазак на Фрушку гору. Врдник је диван. Војводина је прелепа, као и град Нови Сад. Није смак света који је могао да буде.

Воли Војводину, обожава Нови Сад.

- Толико пута сам био на мору да могу да паузирам једну сезону, иако би ме, искрено да кажем,  одморило од психолошке тензије у којој смо били и свакако ћу бити међу првима који ће отићи ако се отворе границе и нико ту моју жељу не може да спута - истче Филиповић.

Прочитајте још: ЖЕНЕ су најлепше са 23 и најплаћеније са 39 година, а МУШКАРЦИ у свему касне!

- Ја сам ТВ манијак и човек који много воли интернет, па често отворим неки леп видео или путописни канал, затворим очи и “отпутујем” - каже Филиповић.

Током изолације Филиповић је средио стан слике и сортирао песме. Фантастичне књиге је прочитао и гледао добре филмове.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.