· · Коментара: 0
БОЈСИ

У позадини Београђанка, Бели двор, Храм... Бојси из "Мућки" дао ПОДРШКУ Србији и одушевио све (ФОТО)

Глумац Џон Чалис, чувени Бојси из популарне ТВ серије „Мућке“, у последње време пружа велику подршку Београду и Србији у налету пандемије корона вируса.

1594728491_Capture.JPG
Фото: Принтскрин / Јутубе / Блиц

Наиме, Бојси је синоћ на свом званичном Твитер профилу променио главну фотографију. На њој се налази његова карикатура, а у позадини: Храм Светог Саве, Западна капија Београда (Генекс кула), Београђанка, Победник, Бели двор и Титова лимузина.

Прочитајте још: Ким Џонг Унов деда је био ПОЧАСНИ грађанин Београда, а ево шта је ОСТАВИО у српској престоници (ФОТО)

Пратиоци су похвалили овај потез британског глумца:

- Молим Вас, покажите свету колико је Београд шармантан и колико су Срби дивни - написао је један корисник Твитера.

- Ово би било сјајан део игре ’Монопол‘“ - написао је други.

Међу коментаторима је и доста људи из Србије који му се захваљују на подршци: „Београд те воли, Џоне“, „Бојси, ти си цар“,...

Прочитајте још: "Знаш, купио сам твоју хаљину": Процурила ЕМОТИВНА ПРИЧА о Кобију Брајанту

Бојси је уз коментаре додао и линк најаве за његов документарни филм „Бојси у Београду“ (Boyce in Belgrade).

​Подсећамо, Бојси је недавно послао и поруку подршке Београду због налета пандемије вируса корона:

„Чувај се, Београде. Знаш да то има смисла. Радујем се враћању у ваш предивни град идуће године, тако да, што би Бојси рекао: ’Будите свесни‘.“

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.