· · Коментара: 0
ПИЛИНГ

Две шаке морске соли учиниће ЧУДО за кожу и читаво тело

После једноставног пилинга кожа ће постати еластична, сјајна и глатка

Depositphotos_317812014_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Под утицајем различитих штетних фактора из окружења, као и оних из организма, кожа је препуна токсина. Уколико желите на једноставан начин да интензивније поспешите њихово излучивање, примените пилинг са морском сољу.

Прочитајте још:  Имате проблем са НЕПРИЈАТНИМ МИРИСОМ СТОПАЛА? Уместо скупих крема пробајте ПРИРОДНА РЕШЕЊА

Масажа

Измешајте две шаке морске соли са две кашичице маслиновог уља, па тиме нежно истрљајте тело од главе до пете. Са коже ће се скинути све одумрле ћелије и очистити поре, после чега ће тело моћи слободно да дише и упија хранљиве састојке који се на њега ставе.

Купка

Такође је изузетно делотворно и опуштање у кади са морском сољу. У воду за купање додајте око 500 мг морске соли, а затим у тако спремљеној купки проведите 20 минута.

Прочитајте још: Затегните кожу лица и врата природним путем: Потребно вам је само 10 минута дневно

Кожа ће бити више него захвална због учињеног, јер бели кристали соли извлаче сувишну воду из везивног ткива а отварају пут за улазак минералних материја и других важних елемената у траговима. Након оваквог третмана кожа постаје еластична, сјајна и затегнута.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.