· · Коментара: 0
ПАРТНЕР

Излазите свуда, пронађите ХОБИ, задржите дуг ПОГЛЕД на мушакрцу и десиће се ЧУДО!

Где може особа која нема профил на друштвеним мрежама да упозна партнера?

1594634947_Depositphotos_36293481_xl-2015.jpg

Психолог и породични терапеут Бранислава Павловић предност даје директном сусрету јер је то најбољи начин да процените особу. Дакле, прихватите сваки позив за дружење и изласке, никада се не зна где можете да сретнете особу која ће вам се допасти.

Прочитајте још: Да ли патите од ГАМОФОБИЈЕ? Можда сте жртва 21. ВЕКА!

Нађите хоби
Ако особа има интересовања и хобија повећава се могућност да ступи у контакт са већим бројем људи.Од пуког чекања ништа не може да се деси. Свака ситуација је могуће место упознавања: превоз, радно место, теретана, позориште, кафићи и дискотеке, вожња бициклом, шетање пса, путовање и курс страног језика.

- Основни савет је да широм отворите очи јер потенцијалног партнера можете упознати буквално свуда, осим ако не седите сами у четири зида - каже Павловићева.

Тешко је наћи и добре ципеле, а камоли партнера!

Што се више крећете и упознајете људе, већа је шанса да сретнете некога ко вам је привлачан. Важно је и да се фокусирате на то, да будете отворени и расположени за упознавање различитих људи од којих вам се већина вероватно неће допасти, али можда ће вас на неки начин "одвести" до новог партнера.

- Некада је тешко наћи ципеле које нам одговарају, а тако је и са партнером - истиче Павловићева.

Многи се плаше одбијања, али шта могу да изгубе? Фото: Депозит

Прочитајте још: Ким Џонг Унов деда је био ПОЧАСНИ грађанин Београда, а ево шта је ОСТАВИО у српској престоници (ФОТО)

Многи људи имају изражену социјалну анксиозност, па зато избегавају овакве сусрете, иако то желе. Понекад је довољно само мало дуже задржати поглед на некоме или му се осмехнути, па да дође до упознавања.

Савет број 1
Будите пријатни, ведри, насмејани и отворени за нова познанства. Трудите се да људе упознајете без предрасуда, можда неко ко вам се не допадне на први поглед, буде интересантан након разговора са њим. Морате активно да тражите партнера и да се у старту спремите и на разочарања.  Будите отворени за нова познанства, увек и свуда.

- Припаднице лепшег пола кажу да се данас мушкарци мање удварају и иницирају контакт, а они да су жене сувише одбојне када им прилазе - истиче Бранислава Павловић.

Мушакрци се не удварају, а жене су одбојне.

Истовремени се и једни и други жале на све већу усамљеност. Можда живимо у времену превеликих очекивања од партнера, инстант решења, нереалних визија међуљудских односа и страха од неуспеха.

Прочитајте још: РАКИЈА каже: "Хоћу да се женим!" А, шта каже мушкарац који пије ПИВО?

- Мушкарци се плаше одбијања а жене чекају принца на белом коњу, па су усамљеност и соло статус у експанзији, а мало шта чинимо да то променимо - закључује Павловићева.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.