· · Коментара: 0
ЉУБАВ

Ако сте се питали шта мушкарци мисле о ЖЕНАМА СА СИЛИКОНИМА, ево одговора

Стручњаци тврде да лице увек открива намере, чак и када неко перфидно покушава да их сакрије.

1594537886_Depositphotos_153030278_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Понекад је довољан само један излазак да бисте схватили да ли особа супротног пола има жељу да вас боље упозна или јој је само стало да кратке авантуре.

Прочитајте још: Осим што су ЉУБАВНИЦЕ, оне много и КОШТАЈУ! Ово је ТАЧНА РАЧУНИЦА

На основу студије коју су спровели британски научници, а резултате објавили у стручном часопису "Еволуција и понашање", потврђена је претпоставка да много више говоримо када, заправо, ништа не кажемо.

На лицу највише пише када ћутимо.

На лицу нам пише шта желимо од особе са којом смо изашли, иако то не изговарамо или се правимо да мислимо другачије.

У истраживању је учествовало 700 припадника оба пола, старијих од 20 година. Испитаници су добили задатак да погледају неколико фотографија и покушају да одгонетну какве сексуалне намере имају људи на њима.

Жене су мужевније мушкарце оцениле као неозбиљне и спремне само за кратку аферу.

Одговори су били врло занимљиви. Жене су биле уверене да су мушкарци четвртастог лица, јаче и мужевније браде, са великим носем и ситним очима заинтересовани само за кратку аферу. Већина припадника јачег пола је сматрала да жене са пунијим, или силиконским,, сензуалним уснама и крупним очима шаљу поруку да су спремне да се упусте у узбудљиву авантуру и ништа више од тога.

Прочитајте још: Жене, само ТРИ СТВАРИ мушкарци траже у нама! Ако их поседујете - сваког ћете ОСВОЈИТИ!

Резултати су касније показали да је чак 72 одсто учесника студије било у праву, јер су заиста успели да погоде сексуалне намере особа са фотографија. Научници су закључили да само један поглед може да разреши све недоумице, па зато обратите пажњу на црте лица вашег саговорника.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.