· · Коментара: 0
НЕГА

Желите БЛИСТАВ тен на природан начин? Прочитајте која је најбоља алтернатива ЕСТЕТСКОЈ хирургији

Посветите се себи и пружите третман лицу који заслужује: вратите младалачки изглед, хидрирајте и нахраните кожу, подстакните стварање колагена

Depositphotos_8543415_s-2019.jpg
Фото: Депозито

Да би ваш тен дошао до изражаја, неопходно је да му пружите одговарајућу негу. Козметичарка Марина Ђушић препоручује третмане који ће лицу брзо вратити сјај и блиставост.

- Зима и пролеће су, углавном, резервисани за третмане који решавају проблеме са текстуром коже, као што су пигментација, ожиљци, уморан тен, боре и акне - каже Марина Ђушић.

Прочитајте још: Овај ТОКСИН користе многи људи, а само два килограма може да УБИЈЕ ЧОВЕЧАНСТВО

Да би кожа била лепа и здрава, поред адекватне неге, велику улогу имају и правилна исхрана, редован сан и унос воде.

Воћне киселине

Све наведене проблемe са кожом ефикасно решавају третмани са воћним киселинама, који уклањају горњи мртви слој коже. Боре, поре и ожиљци на лицу постају плићи, поспешује се регенерација коже и она постаје блиставија и здравија.

Лимун је одличан за лице Фото: Депозитфото

Витамин Ц

Реч је о третману са јаким антиоксидантним дејством који је идеалан у борби против фотостарења. Даје сјај и враћа енергију оштећеној и уморној кожи, побољшава њен изглед, просветљује је и уједанача тен.

Масажа
Масажа побољшава тонус коже и мишића, успорава старење, убрзава циркулацију, поспешује доток кисеоника до ћелија, отклања стрес, физички и ментално опушта. Добра масажа утиче на стимулацију колагена и еластина у кожи, а на тај начин се најбоље виде једрина и блиставост коже.

Мезотерапија

Ово је један од пет најтраженијих третмана. Њиме се постиже одличан антиејџинг ефекат, кожа изгледа свеже, нахрањено и блиставо. Може да се ради већ после 25. године, а коктели који се убацују у кожу бирају се у зависности од типа, стања и проблема са кожом.

Хијалурон

Уколико желите да на здрав и природан начин уклоните боре, вратите кожи свежину и младалачку пуноћу, изаберите овај третман. Хијалурон је природна супстанца која се налази у кожи, али се временом смањује, па се јављају боре. Суштина овог третмана је да надокнади хијалуронску киселину која нестаје током процеса старења и најбоља је алтернатива естетској хирургији.

Прочитајте још: Како наносите крему на лице? Уколико то чините на ПОГРЕШАН НАЧИН, можете ОШТЕТИТИ КОЖУ

Намењен је свим типовима коже, без старосног ограничења, и може да се примењује већ са појавом првих бора. Предности ових третмана су једра, глатка и затегнута кожа. Враћају младалачки изглед, хидратантност, подстичу стварање колагена и хране кожу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.