· · Коментара: 0
ТРИКОВИ У ЛЕПОТИ

Волите АНАНАС? Ваша кожа га ОБОЖАВА! Проверите још данас његову учинковитост (ВИДЕО)

Наравно, ананас је омиљен у Пина колади, али ово воће чини чуда и за наше тело. Следите наша упутства како бисте сазнали о све о предностима ананаса у очувању лепоте.

ananas-lepota.jpg
Фото: Pixabay

Освежавајући укус ананаса чини га савршеним додатком бројним посластицама, коктелима, па и сланим јелима.

Ензими у овом воћу уклањају мртве ћелије коже, подмлађује је и чини светлијом

Прочитајте још: ГРОЗНЕ СУ, али сви ће носити ове САНДАЛЕ јер су удобне (Фото)

Ананас садржи доста витамина А, Ц, калцијума, калијума и фосфора. Такође, ананас не садржи много масти и холестерола. Има истакнута лековита својства, па тако садржи манган, минерал који је неопходан за јаче кости и везивна ткива. Бромелаин који се налази у ананасу веома позитивно утиче на пробаву, док висок проценат витамина Ц спречава појаву гингивитиса и обољења десни.

Ипак, када је леч о лепоти, ананас је изузетно користан свакој жени.

Прочитајте још: Ово је БОЈА године: Одговара и плавушама и црнкама, а слаже се уз све!

Ананас садржи моћан ензим, који може да разгради и помогне у уклањању мртвих ћелија коже. То га чини идеалним састојком за маску за лице.

Да бисте га испробали, једноставно утрљајте коцку свеже изрезаног ананаса на лице и врат, избегавајући осетљивија подручја. Оставите сок око 5 минута, а затим исперите. Након неколико апликација почећете да примећујете да ваша кожа изгледа млађе и светлије.

Прочитајте још: Погледајте који чајеви вам могу помоћи у лечењу рака и дијабетеса: Поштујте ПРАВИЛО док га пијете, иначе можете имати проблем

Аскорбинска киселина у ананасу смањује изглед тамних трагова и доприноси равномернијем тону коже. Једноставно нанесите сок од ананаса на предвиђено подручје и оставите да одстоји 5 минута и исперите.

Прочитајте још: ЖЕНЕ су најлепше са 23 и најплаћеније са 39 година, а МУШКАРЦИ у свему касне

У настваку погледајте како још можете апликовати ананас на ваше тело и учинити га лепим и здравим.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.