· · Коментара: 0
ТУГА

ЉУБАВНА БАЈКА БОБАНЕ МОМЧИЛОВИЋ ВЕЛИЧКОВИЋ: Свака слика исијава од емоција и чува ТАЈНУ највеће среће ње и њеног супруга

Смрт због компликација на порођају?

1592817192_bm.PNG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / Бобана Момчиловић Величковић

Иза стрелкиње Бобане Момчиловић Величковић стајао је један мушкарац, њен супруг Мирослав Момчиловић, једна велика љубав о којој сведоче бројне успомене. Она је преминула у 31. години, а поједини медији преносе да је наша репрезентативка у стрељаштву умрла због компликација на порођају. Са Мирославом Мишом Момчиловићем венчала се 2016. у Бору и управо фотографија са њиховог венчања отвара њен профил на Инстаграму.

Прочитајте још: МОЖЕ ЛИ ТУЖНИЈЕ?! Бобана последњу медаљу освојила са трудничким стомаком, неколико месеци ПРЕД СМРТ(ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

А пост схаред бy Бобана Момциловиц Велицковиц (@бобана.велицковиц) он

Могући узрок смрти
Претпоставља се да је узрок смрти Бобане Момчилоивћ Величковић прееклампсија - стање које се јавља само у трудноћи и то у углавном у другој половини трудноће. Представља компликацију коју прате висок крвни притисак, отоци и беланчевине у мокраћи. Може да се јави у блажем облику који карактерише мањи скок притиска уз осредње отоке и тежем облику који може да угрози и бебу и мајку јер долази до проблема у раду јетре и бубрега мајке, а у најтежем облику и до анемије.

Када одете на профил Мирослава Момчиловића, на самом почетку видите победничку фотографију Бобане са овогодишњег Европског превенства на којем је у другом стању освојила медаљу.

Прочитајте још: Исланд је нашао начин да смањи наркоманију код тинејџера за 40 ОДСТО, може ли Србија да препише МОДЕЛ?

Између ове две слике стало је много успомена. Заједно су обилазили свет, уживали на путовањима, па тајну њихове љубави чува и Болоња где је настао овај селфи. Заједно су истраживали и лепоте Тајланда, а на њеном Инстаграму има и њихових слика са Бобаниним колегиницама из репрезентације које су вероватно настале на спортским припремама или такмичењима.

Инстаграм чува и успомену њиховог пољупца. Кажу да слике кажу све и да успеју да сачувају и прикажу највеће истине. Гледајући Бобине и Мишине слике, схватите колико их је велика љубав спајала.

Прочитајте још: "Годинама сам то осећала...": Мајка НА САМРТИ ћерки признала ИСТИНУ и након тога УМРЛА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#хаппyанниверсарyмyлове ❤️❤️❤️

А пост схаред бy Бобана Момциловиц Велицковиц (@бобана.велицковиц) он

Делили су они и љубав према животњимама па ни не чуди што су се венчали водећи своје кућне љубимце па су њихову малу заједницу чинили мачак Кристофер Кендзи и пси Гроф, Белки, Лола и Чола. Гроф и Белки су имали ту привилегију да их прате на венчању.

Бобана је са много емоција на Инстаграму обележавала важне датуме њихове љубави уз речи: "Срећна годишњица, љубави". А њихова последња заједничка фотографија приказана на Инстаграму је она са Кубе из 2018. године. 

Велика каријера је остала из Бобане и велика љубав који је пратила ову прву и давала јој ветар у леђа.

Прочитајте још: "Бићеш послушно пашче или се УБИ": БОЈАН месецима ПРАТИО девојчицу (12) из Источне Србије, па послао СТРАШАН захтев

Бобана Момчиловић Величковић стрељаштвом је почела да се бави са девет година. У њеној спортској биографији пише да је била чланица клуба Бор 030. Стрелкиња из Бора је прву медаљу на великим међународним такмичењима освојила 2007. године и то на Европском првенству у Довилу када је дошла до бронзе медаље ваздушним пиштољем у јуниорској конкуренцији.

Била је једна од најбољих светских такмичара пиштољем у 21. веку.

Деби на великим такмичењима у сениорској конкуренцији имала је на шампионату Европе у Меракеру 2010. када је постала је шампионка Европе ваздушним пиштољем. Исти успех поновила је и на ЕП у Виерумаекију 2012. као и ове године на Европском шампионату у Вроцлаву.

Прочитајте још: Српска омладина РЕДОВНО ПИЈЕ, излази на ИНТЕРНЕТУ, а ШТА МИСЛЕ о свом животу?

Била је једна од најбољих светских такмичарки пиштољем у 21. веку. До те позиције довели су је континуирани успеси на европским првенствима. На Олимпијским играма учествовала је два пута, у Лондону 2012. и Рио де Жанеиру 2016. када је освојила седмо место ваздушним пиштољем. Међу њеним трофејима су и злато и сребро на турнирима Светског купа.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.