· · Komentara: 0
NOVI BREND

Otvorena prva "Garaža" u Martorelu: U "Kupra pleme" primljen i golman FK Barselone Mark-Andre ter Štegen

Tokom otvaranja, po prvi put na globalnom nivou, ovaj automobilski brend predstavio je prvu "kupra leon" gamu

singleimage_9bfc.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal.jpg

Pre dve godine je španski "Seat" koji je deo "Folksvagen grupe" odlučio da izdvoji "Kupru" kao poseban brend. Zadovoljni početnim rezultatima, čelnici kompanije nastavljaju ofanzivu sa novim brendom.

Pročitajte još: Automobil koji nije na prodaju i NEMA CENU: Ima ih samo 4 na svetu, a onda se začulo REŽANjE "LjUTE MAŠINE" (FOTO)

Tako je sada otvoreno i novo sedište brenda "Kupra garaža", koje se nalazi odmah pored korporativnog sedišta "Seata" u Martorelu. Tokom otvaranja, po prvi put na globalnom nivou, ovaj automobilski brend predstavio je prvu "kupra leon" gamu, uključujući i nove trkačke automobile, i početak njegovog puta elektrifikacije.

Otvaranje objekta okupilo je "Kupra pleme", koje sada ima novog člana, golmana FK Barselone Mark-Andre ter Štegena. Zvezda katalonskog tima seo je za komande jednog od 1.999 primeraka "kupra ateka limited edišn" modela i zvanično je predstavljen gostima i medijima.

Pročitajte još: Bez odgovarajuće gume i SUV vozilo je nemoćno

Posle završetka 2019. s rastom od 71,8 odsto u odnosu na prethodnu godinu i skoro 24,700 prodatih primeraka, "Kupra" je započela 2020. sa brojnim novitetima.

Pored otvaranja vrata svog novog doma, ekološki efikasne zgrade od 2.400 kvadratnih metara čiji dizajn podseća na trkačku ergelu, brend takođe remodelira svoju radionicu za trkačke automobile, "CUPRA Racing Factory". "Kupra" je investirala 5,3 miliona evra u nova postrojenja, koja mogu da prime 200 zaposlenih.

- Odluka da se "Kupra" izdvoji kao nezavisni brend doneta pre dve godine nije mogla da prođe bolje, jer je u ovom kratkom periodu postala naša najprofitabilnija poslovna jedinica. "Kupra" daje "Seatu" priliku da proizvodi profitabilnije modele i dopre do novih kupaca, i dva brenda nam zajedno daju resurse i operativnu osnovu za nastavak rasta. Sada smo odlučili da osnažimo brend izgradnjom našeg sopstvenog korporativnog sedišta - rekao je Karsten Isensi, v.d. predsednika "Seata" i izvršni potpredsednik za finansije i IT.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.