· · Komentara: 0
DIJETA

Majka i ćerka NEPREPOZNATLJIVE! Svi su im se SMEJALI, a onda su donele odluku i OSLABILE 80 kilograma (FOTO)

Majka i ćerka su imale više od po 120 kilograma. Zdravlje im je bilo ugroženo i odlučile su da promene život.

InstagramAlison.PNG
Foto: Instagram/ screenshot

Džejmi Alison i Kalista Džons su odlučile da promene život i uspele su da za nekoliko meseci izgube 80 kilograma. Evo i kako.

Pročitajte još:  Probajte rusku HELJDA dijetu sa kojom se za DVE nedelje GUBI 12 kilograma

- Evo mene i fotografije na kojoj sam najteža - obratila se Alison (40) pratiocima na Instagramu.

To je žena koja je uspela da pobedi sebe i oslabi 40 kilograma! NJega ćerka Kalista Džouns (18) takođe. Evo, kako im je to pošlo za rukom.

Kao novgodišnju želju mnogi traže nove cipele, letovanje, pa i nov automobil. Alison i Kalista su poželele da oslabe. I donese su čvrstu odluku da će u tome uspeti. To su odlučile pre četiri godine i od onda do danas više nisu iste osobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All those things you think you need to overcome are just opportunities for you to get stronger, for you to get better. It’s all part of the process. Discipline yourself to the point where nothing can bother you/derail you/discourage you/tempt you. -Arthur unknown • Thankful for my gym @crossfitirondale ❤️?? • @nickypresets ??❤️❤️ my fav! • #mystory #transformationtuesday #wwtransformation #wwlifetime #ww #myww #fitnesslife #healthyweightloss #weightlossjourney #jazzercise #trussvillegetsfit #crossfit #crossfitirondale #happy #happinesseverywhere #happiness #mylifemyadventure #mylifestory #liveandletlive #livingmydream #livebetter #liveinspired #livingmylife #healthfirst #onedayatatime #heismystrength #mypurpose

A post shared by Jaime Weightloss Blogger (@just.jme.allison) on

Prvo su se upisale na ples, a onda su promenile način ishrane. Za tri godine, ples je potpuno promenio njihov život na bolje Odlučile su se za mešavinu džez muzike, igranja iz osamdesetih godina, jogu, pilates i kikboks. Iako zvuči čudno, ovaj vid aktivnosti potpuno je promenio njihov način života.

Ples im je zategao mišiće i stvorio kondiciju koju nisu imale sa viškom kilograma. Počele su više da pešače i manje koriste automobil. Onda su počele da vode računa o ishrani i da same kuvaju.

Pročitajte još:  Dijeta je dobra ako čovek ne gladuje i OBAVEZNO unosi dve stvari

Kada je video pozitivne promene na ženi i kćerki, i otac je odlučio da se prilagodi novom, zdravijem načinu života. Pošto se cela porodica okrenula zdravijem načinu života počeli su svi da jedu sveže i zdrave namirnice, kuvanu hranu i dosta su pešačili. Promene su bile pozitivne i vidljive - cela porodica postala je fit.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.