· · Komentara: 0
Promocija

Bavarci opet napravili "četvorku" za čistu peticu! (VIDEO)

Još jedan novi model BMW predstavio na digitalnoj prezentaciji koja oduzima dah

naslovna-bmw-s4c.jpg
Foto:"BMW"

Moćni nemački automobilski gigant "BMW" nastavlja sa digitalnim promocijama svojih novih vozila. I opet je bavarski proizvođač bio na visini zadatka napravivši promociju od koje zastaje dah, što ruku na srce i nije teško kada za glavnu zvezdu imate "Seriju 4 kupe"!

Foto:"BMW"

I odmah da kažemo "BMW" je ponovo napravio "četvorku" za čistu peticu!

Novi "bmw serije 4 kupe" je poslednja generacija sportskog kupea sa dva sedišta u premijum segmentu i kako kažu u BMW timu "pruža dinamičnu vožnju i nudi obilje zadovoljstva", što je uostalom i najveća prednost vozila ovog brenda. Jasno je naglašena i diferencijacija od "Serije 3"  i nastavak najslavnije tradicije sportskih kupea ovog proizvođača.

Pročitajte još: Do skoro nezamislivo: Svetska premijera "petice" - ONLAJN! (FOTO)

Prodaja počinje u oktorbu kada će se znati i cena.

U ponudi će se prvo naći pet varijanti ovog modela."BMW 440i XDrajv kupe" koji će imati potrošnju oko 6,8 litara na 100 km i emisiju CO2 od 155 grama po pređenom kilometru.

Ovaj, najjači model će imati 374 KS (šest cilindara). Do stotke stiše za 4,5 sekundi, a maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250 km na čas. U ponudi su i jedan benzinac i dizelaš sa četiri cilindra, ali i dva dizelaša sa šest cilindara. 

Foto:"BMW"

Verzije sa šest cilindara, bilo benzinske ili dizel biše opremljene i takjozvanim "lakim hibridnim sistemo" od 48 volti koji će "dodavati" još 11 K, ali ćeuticati i na potrošnju goriva i emisiiju štetnih gasova. Sve dizel verzije imaće i novi dvostepeni turbo punjač.Sve verzije će u standardnoj opremi imati novi osmostepeni "steptronik" menjač koji će opciono imati dodatak "sprint" za konstatna ubrzanja i dinamična manervisanja.

Pročitajte još: Nova "moka" otpornija od svemirskog broda! (FOTO)

Novi automobil je mnogo dinamičniji od prethodnih "četvorki".Šasija je izražena od naprednijih materijala, vrhunskih karakteristika i dosta je kruća. Težište je niže za 21 mm, zadnja trag točkova je pri tome širi za 23 mm od "Serije 3 sedan".
Kako se i očekuje od ovog proizvođača nema aspekta koji nije savršeno izbalansiran i gde nije ugrađena vrhunska tehnologija.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.