· · Komentara: 0
NOVI DOMAĆIN

Čuveni sajam automobila se seli u Minhen!

Frankfurtski sajam automobila od sledeće godine održavaće se u glavnom gradu Bavarske

sajamautomobilafrankfurt.jpeg

Frankfurtski sajam automobila, poznat i pod nazivom Međunarodna izložba automobila (IAA), seli se sledeće godine u Minhen.

Pročitajte još: Pet kandidata za Auto godine u Srbiji 2020.

Minhen je pobedio Berlin i Hamburg u trci za preuzimanje uloge domaćina nemačkog salona automobila od Frankfurta.Nemačko Udruženje proizvođača automobila (VDA) saopštilo je da će ova međunarodna izložba biti održana u septembru sledeće godine u Minhenu.

VDA je kao razloge za izbor ovog grada naveo "atraktivne lokacije za događaje, odličnu saobraćajnu infrastrukturu i stručnost u organizaciji velikih događaja".

Pročitajte još: Automobil koji nije na prodaju i NEMA CENU: Ima ih samo 4 na svetu, a onda se začulo REŽANJE "LJUTE MAŠINE" (FOTO)

Do promene dolazi pošto IAA nastoji da se, kao i drugi svetski sajmovi automobila, razvije od pukog auto-salona u sveobuhvatniju, aktivnostima ispunjenu platformu mobilnosti, navodi se u saopštenju udruženja nemačke auto industrije.

VDA je, inače, u januaru najavio da Frankfurt, nakon više od 70 godina tradicije, više neće biti domaćin nemačkog salona četvorotočkaša.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.