· · Komentara: 0
NEGA LICA

Metoda 60 SEKUNDI će potpuno da preporodi vaše lice

Redovno umivanje ujutru i uveče važno je za kvalitet i čistoću kože. Umivanjem pre spavanja uklanjamo nečistoće koje su se nakupile tokom dana koje doprinose starenju kože i zatvaranju pora. Jutarnje umivanje uklanja masnoće koje se se stvorile tokom noći.

1593762058_Depositphotos_11548948_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Najamke Robert Smit, poznati dermatolog i estetičar, objavila je pravilo 60 sekundi koje će transformisati kožu lica.

Pročitajte još: Većina vas je išla na trening u POGREŠNO VREME: Ovo je IDEALNI DEO DANA za vežbanje

U pitanju je umivanje u trajanju od 60 sekundi jagodicama prstiju i ne koriste se nikakvi preparati. Ova metoda omekžava kožu i dubinski otapa sebum, a poboljšava teksturu i ujednačenost kože lica.

Najamke Robert Smit kaže da je ova metoda bolja nego da se troši novac na preparate za čišćenje lica.

U sučaju da imate potrebu da koristite neki preparat za umivanje, dermatološkinja kaže da je važno da ne bude agresivan, već da blag kako se koža ne bi isušivala.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Ovo VOĆE već se pojavilo na pijaci, a ULJE njegovih semenki sačuvaće nam HILJADE EVRA i odlazak na operaciju

Nakon umivanja potrebna je hidrantna krema lagane teksture, ovo je naročito važnu za suvu ili osetljivu kožu.

Dermatološkinja ističe da će se rezultati i poboljšanje kvaliteta kože videti nakon nedelju dana, ako se sve ispravno i pravilno radi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.