· · Komentara: 0
joga

Kako da za 10 MINUTA postignete HARMONIJU (VIDEO)

U ovim stresnim momentima koje svi preživljavamo na ovaj ili onaj način potreban je izlaz makar i kratko trajao.

1594295817_Depositphotos_53796039_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Strepnja. Šta će biti sutra? Nismo ove odgovore imali ni pre, a sada kao da su još dalji. I tako nas negativa vuče i upadamo u "začarani krug" iz koga je teško izaći, a od nas se traži da budemo sve što treba u zavisnosti od perioda u životu, da radimo, učimo, brinemo o drugima, o sebi.

Pročitajte još: Zategnite BUTINE uz pomoć TRI vežbe i obucite VRUĆE pantalonice (FOTO/VIDEO)

Disciplina stara oko 5000 godina, joga. Mnogi od nas nisu verovali da "prosto ležanje" na prostirci može biti od pomoći. Znati da je nešto toliko dugo među ljudima, pa nije tu bez razloga. Kada ne možemo da pronađemo balans u svojoj duši, ona će nam pomoći da ga stvorimo. Kontrolisanjem disanja i zadržavanjem tela u nepomičnom položaju stvara se harmonija.

Pročitajte jos: Većina vas je išla na trening u POGREŠNO VREME: Ovo je IDEALNI DEO DANA za vežbanje

Ovo su veže za početnike sa kojima ne možete da pogrešite, a u efekat ćete se i sami brzo uveriti.


 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.