· · Коментара: 0
Маестрално

"Ауди" представио концепт електричног кросовера за 2021!

Производња овог возила почеће наредне године и представљаће све најбоље из ове компаније

1594291033_A203536_full.jpg
Фото:"Ауди"

Видели смо не тако давно како изгледа "ауди Q4 е-трон концепт" а сада нам је из Инголштата представљена нова варијанта "спортбек".

У "Аудију" кажу да је технички гледано реч о два истовента аутомобила, али да је код "спортбека" наглашена робустност која краси СУВ возила. На купцима је да одлуче...

Фото:"Ауди"

Димензије ова два возила су готово индентичне. "Спортбек" је за 10 мм дужи и нижи од "близанца" сада за дужину од 4.600 мм и висина од 1.800 мм. Иста је ширина од 1.900 мм. Међуосовинско растојање је 2.770 мм.

Унутрашњост возила је модерна, а доминира тач-скрин од 12,4 инча.

Прочитајте још:Ово нисте знали! "Шкода" је учествовала на легендарној трци "24 часа Ле Мана" САМО ЈЕДНОМ из ОВОГ РАЗЛОГА

Подразумева се да ово возило премијум класе има све што садашња аутомобилска технологија има почевши од безбедоносних система до инфотејтмента.

Ово возило покрећу два електромотора од 225 киловата.

Фото:"Ауди"

Укупно дају снагу од 308 КС па до стотке стиже за 6,3 секунде. Максимална брзина је електронски ограничена на 180 километара на час.

Прочитајте још:Да ли знате који ауто Џереми Кларксон сматра НАЈЛЕПШИМ свих времена?(ФОТО/ВИДЕО)

Захваљујући батерији од 82 киловат-часа верзија са погоном на све точкове има аутономију од 450 километара. Ако изаберете возило само са погоном на предње точкове добићете могућност да превалите око 500 километара са једним пуњењем.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.