· · Коментара: 0
Ексклузивитет

Можете да га купите из фотеље али само ако сте веома брзи јер их има свега ДЕСЕТ!

"Ламборгини авентадор СВЈ" сад добио још жешћу верзију "ксаго едишн"

1595323709_lambo-n.jpg
Фото:"Ламборгини"

Да бисте купили "Ламборгини" не морате да идете у неки од салона широм света, не морате да скокнете ни у седиште компаније у Санта Агати покрај Болоње ако желите да имате "нешто посебно" на свом "Ламбу".

Довољно је да користите "Ламборгинијев " програм  "АД Персонам" и да видео позивом одете у "Персонам студио" где ће вам на услузи бити права армија консултаната!

Фото:"Ламборгини"

Први аутомобил којег ћете тако моћи да купите је "ламборгини авентадор супер велоче јота" али у још ексклузивнијем издању "ксаго едишн" која ће бити направљена у само десет примерака!

- Одувек смо налазили начине да подржимо наше клијенте што боље - каже Ђовани Перосино, шеф Комерцијале ове компаније - И даље ћемо срдачно дочекивати клијенте у Санта Агати али очекујемо да ћемо имати око 120 клијената до краја ове године у "АД Персонам студију".

Прочитајте још:"Мерцедес" слави 40. година свог "Папамобила", а ми подсећамо: ПАПА И У АУТУ ИЗ КРАГУЈЕВЦА! (ВИДЕО)

Дакле, ако имате двољно новца, испуњавате још неке критеријуме које тражи "Ламборгини" онда можете да преко видео програма једноставно персонализујете свог "Ламба" како год ви пожелите. Притиснете на крају "ОК" и сачекате испоруку!

Фото;"Ламборгини"

Само да подсетимо да основна верзија "ламборгини авентадора СВЈ" има мотор од 6,5 литара радне запремине, да има 12 цилиндара и 759 "коњских снага". До стотке стиже за 2,6 секунди и има максималну брзину од око 340 км на час.

Прочитајте још:Јапанци направили најатрактивнију верзију најпродаванијег возила на свету! (ФОТО)

Цена му је 521.256 долара. Колико ће коштати "специјална едиција" зависиће од жеља купаца.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.