· · Коментара: 0
Фантазија

"Ламборгини" је опет направио аутомобил из снова! (ФОТО/ВИДЕО)

Ограничена серија "ламборгини сиана" роудстера са В12 мотором и 819 КС већ распродата

1594297910_563766_v2--1-.jpg
Фото:"Ламборгини"

Пустите машти на вољу, имате изузетно дизајнерско и инжењерско знање и ето рецепта за аутомобил из снова. "Ламборгини" је у Сен Агати у Болоњи, представио роудстер "сиан" који одузима дах већ на први поглед!

Специјална, ограничена серија је нешто што ће пожелети многи заљубљеници у супераутомобиле.

Фото:"Ламборгини"

Мотор од 12 цилиндара у В распореду (о како се на оном лепшем свету, смешка Феручио Ламборгини), са милд-хибрид технологијом има свих 819 коњских снага! То је најмоћнији "Ламбо" без крова икада!

Прочитајте још:Да ли знате који ауто Џереми Кларксон сматра НАЈЛЕПШИМ свих времена?(ФОТО/ВИДЕО)

Има невероватан однос од два килограма по једној коњској снази! Од 0-100 километара на час убрзава за 2,9 секунди, а максимална брзина је већа од 350 километара на час!


Биће направљено само 19 примерака а ако сте мислили да дижете кредит и да их купите, закаснили сте. Сви су већ продати.

Прочитајте још:Невиђена БРУКА "Волвоа": Повлаче 2,18 милиона возила због појасева!

- "Сиан роудстер" је срж духа Ламборгинија - каже Стефано Доменикали, шеф "Ламборгинија" - Он је експресија дизајна који одузима дах, а невероватне перформансе су сјајно уклопљене са футуристичком технологијим. Овај "Ламбо" дебитује са специјално развијеном "уран плавом" бојом развијеној специјално у "Ламборгини центро стајлу"!

Унутрашњост је такође врхунска, а поједини делови су штампани 3Д технологијом. Цена? Није саопштена али процењује се да ће почетна бити око 3,9 милиона долара!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.