· · Коментара: 0
Светска премијера

Марија Шарапова промовише нови "порше 911 тарга" (Фото/Видео)

Уместо пред новинарима у Женеви моћни аутомобил данас представљен дигитално за целу планету

porse-911-targa--1-.jpg
Фото:"Порше"

Планирали су гала промоцију на Салону аутомобила у Женеви. Због короне није било најчувенијег ауто-салона на свету али је премијера новог "поршеа 911 тарга" одржана данас - дигитално!

Више од три милиона гледалаца (који и иначе прате "Порше ТВ канал - 9:11 магазин" ), видело је трећу варијанту новог "поршеа 911" за ово лето, којег је између осталих промовисала и Марија Шарапова, чувена руска тенисерка. После купеа и кабриолета на ред је дошла и тарга и то као "порше 911 тарга 4" и "порше 911 тарга 4С".

Овај модел је задржао потпуни аутоматски кровни систем попут легендарне "тарге 911" из 1965. Отварање и затварање крова је операција која ће вам одузети само 19 секунди!

Погони је боксер бензинац од 3,0 литара радне запремине са шест цилиндара. Код верзије "тарга 4" испоручује 385 КС. Просечна потрошња је 9,8 литара на 100 километара, а емисија штетних гасова је 223 грама по пређеном километру.

Прочитајте још: "Опел корса" је Аутомобил године у Србији 2020!

Убрзање од 0 до 100 км на час је за 4,2 секунде, а максимална брзина је 289 километара на час.

Снажнија верзија "911 4С" има 450 КС, троши нешто више бенyина али и боqе убрyава. Од 0-100 км на час стиже за 3,8 секунди а максимална брyина је 304 километра на час.

Шарапова са једним од освојених "Поршеа" (Фото:"Порше")

Један од бренд амбасадора "Поршеа" је и Марија Шарапова.

- Имам три "поршеа" која свакодневно возимо моја породица и ја - каже Шарапова - Ја сам обожавалац "Поршеа" дуги низ година.

Нови "порше 911 тарга" је стигао.     

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.