· · Коментара: 0
СМЕШНО

СТИГАО ГА УМОР: Иван Босиљчић заспао и остао закључан у студију! (ФОТО)

Познати глумац након умора који га је сустигао због проби које има свакодневно, заспао је у студију, а његове колеге сликале су га током одмора.

ivan-bosiljcic.jpg
Фото: Атаимагес

Иван Босиљчић поделио је са својим пратиоцима фотографију на којој спава. Снимак су забележиле његове колеге, којима је било јако симпатично.

Прочитајте још: Мерил Стрип открила НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ из свог живота: Правила сам се мртва, да би престали да ме ТУКУ

Познати глумац уз фотографију коју је објавио на Инстаграму, поделио је и анегдоту од пре пар година, када је такође заспао након једног снимања, али су колеге тада заборавиле да га пробуде, па је остао закључан у студију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Данас се екипа на снимању силно забавила фоткајући ме док спавам. Ваљда никад нису видели глумца који после сваке сцене одспава дубоким сном. ? На једном другом пројекту пре много година ,заборавили да ме пробуде, закључали ме у студију и отишли. Пробудио сам се усред ноћи, једва сам дозвао чувара да ме пусти кући.?? #схоотинг #слеепинг #ацтинг #ургентницентар #2020 фото @маркомаринковиц76бг Я где угодно могу погрузиться в глубокий спокойный сон. На одном проекте ( в Сербии ), во время сьемки я заснул на диванчике. Сьемочная группа закончила смену,закрили павильон и ушли. Я проснусля через 4 часа... пожалуйста,без вопросов что дальше случилось.

А пост схаред бy Иван Босиљциц (@иванбосиљцицоффициал) он

- Данас се екипа на снимању силно забавила фоткајући ме док спавам. Ваљда никад нису видели глумца који после сваке сцене одспава дубоким сном. На једном другом пројекту пре много година заборавили да ме пробуде, закључали ме у студију и отишли. Пробудио сам се усред ноћи, једва сам дозвао чувара да ме пусти кући - написао је Иван.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.