· · Коментара: 0
ПРЕЉУБА

Бред Пит молио Мајка Тајсона да га не пребије: Пустио сам их да заврше акцију, а глумац је пребледео (Фото)

Мајк Тајсон гостујући у једној емисији открио је шокантне детаље из свог приватног живота

tajson-2.jpg

Легендарни боксер, који је у то време био ожењен манекенком Робин Гивенс, за прељубу своје суруге, са којом је био свега годину дана у браку, сазнао је када се спремао да крене код адвоката да преда папире за развод.

Прочитајте још: Сања Маринковић проговорила о разводу: На питање водитеља прекрила лице рукама

Како је испричао, њега је нешто вукло да то не учини, па се прво упутио у стан од Робин, како би још једном поразговарали око свега.

Како није била код куће, одлучио је да је сачека у аутомобилу испред њеног стана, али је онда уследио шок. Лепа манекенка није била сама, већ јој је друштво правио Бред Пит, који је тада имао 26. година.

"Пустио сам их да заједно уђу у стан, а након неког времена кренуо сам за њима. Ушао сам у собу и затекао их заједно у кревету. Нисам желео да их прекидам, већ сам их пустио да доврше акцију. Кад ме је видео, потпуно је пребледео. Био је на неким дрогама и почео је да ме моли да га не пребијем", открио је боксер.

Прочитајте још: Огласила се Милица Тодоровић након раскида са Стругаром

Мајк Тајсон ову причу је већ неколико пута испричао у медијима, док се Бред никада није јавно оглашавао о овој теми.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.