· · Коментара: 0
ТЕОРИЈА БРОЈЕВА

Да ли знате који су главни бројеви у нумерологији? Постоје само ТРИ, а имају посебно значење

Један од најфасцинантнијих аспеката нумерологије је везује се за три водећа броја - 11, 22 и 33.

nine-eleven-3134131_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Теорија главних бројева у нумерологији истиче три водећа броја, главна броја како их нумеролоуи називају. То су бројеви 11, 22 и број 33.

Литература која покрива област нумерологије као главне бројеве представља бројеве који се састоје од две идентичне цифре. Ипак, само су три главна броја јер се узастопно понављају у свом двоцифреном упаривању. 

Ова три броја чине корен бројчаног система. Они поседују већу снагу од свих осталих. Они су високо рангирани, комплексни за тумачење и захтевајуснажне напоре да се интегришу у склоп личности појединца.

Број 11

Ово је најинтуитивнији од свих бројева. Представља просветљење, подсвесно, унутрашње, лишено рационализације, сензуалност, понекада неуротичност, стидљивост и несналажење у практичним стварима. Поред свих наведених особина у овом броју, с адруге стране се налазе харизматичност, вештине управљања и надахнутост.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Број 11 доноси опасност јер, уколико не постоји висок ниво концентрације на постизање циљева, ти циљеви се могу претворити у страхове и фобије. Ово је број на граници између изузетности и самодеструкције. Он има јак потенцијал раста, напретка, стабилности и личне моћи, али то је све могуће само у случају помирења са интуитивном страном бића. Постизање хармоније код броја 11 није толико у логици колико у вери. То је број психе.

Број 22


Фото: Pixabay

Најмоћнији од свих бројева. Овај број носи моћ да се и највеће амбиције претворе у реалност. Доноси највећи успех.

Број 22 представља неограниченост, али дисциплинованост. Он архетипе преводи у материјалну форму. Велике идеје, планови, идеали, лидерство и огромно самопоуздање су карактеристике броја 22.

Ако не постоји практичност ,све је траћење талента. Број 22 лако пада у разочарење у своје амбиције, чиме се ствара невероватан притисак. Бројеви 11 и 22 су темпиране бомбе снажног дејства, а овакве особине се разоткривају у раним годинама. Једини начин да се избегну фаталне последице је служење циљевима много већим од личних.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број 33

Најутицајнији међу свим бројевима. Назива се се још и „учитељ“. Овај број комбинује бројеве 11 и 22, али у њиховој побољшаној верзији. Он је носилац духовности и толеранције. То је број оданости, привржености и залагања. Он захтева разумевање и мудрост у свом приступу другима. Присуство броја 33 у пуној снази је изузетна реткост.

Број 33 је број животног пута, срца, жеља, изражавања, лицности и зрелости.

Заједно, три водећа броја нумерологије представљају троугао просветљења: број 11 представља визију, број 22 комбинује визију са акцијом, а број 33 даје упутства свету.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.